Quantcast

Asmenukę mėginusiai pasidaryti prancūzei įkando krokodilas

  • Teksto dydis:

Viename Tailando nacionaliniame parke asmenukę mėginusiai pasidaryti prancūzų turistei įkando krokodilas, pirmadienį sakė parko pareigūnas.

Incidentas įvyko sekmadienį po pietų populiariame Kau Jajaus nacionaliniame parke už trijų valandų kelio į šiaurę nuo Bankoko. Parkas apaugęs tankiu mišku, jame yra krioklių, per jį driekiasi žygių maršrutai.

„Ji norėjo pasidaryti asmenukę su krokodilu, kuris gulėjo netoli upelio“, – naujienų agentūrai AFP sakė vienas parko pareigūnas.

„Jis išsigando ir įkando jai į koją“, – nurodė pareigūnas.

Pasak jo, toje parko vietoje du krokodilai gyvena jau daug metų, ten pastatyti įspėjamieji ženklai.

Vietos žiniasklaida paskelbė nuotrauką, kurioje matyti, kaip parko prižiūrėtojai neša 47-erių metų nukentėjusiąją ant neštuvų. Jai buvo gausiai aptvarstytas kelis.

„Pavojus, krokodilai, nesimaudyti“

Kitoje nuotraukoje prižiūrėtojas rodo į kraujo klaną netoli ženklo, kuriame tajų ir anglų kalbomis parašyta: „Pavojus, krokodilai, nesimaudyti“.

Nukentėjusioji buvo nuvežta į ligoninę.

Siamo krokodilai kažkada buvo paplitę visoje Pietryčių Azijoje, bet pastarąjį šimtmetį jų populiacijos mažėjo dėl medžiojimo ir buveinių nykimo.

Šiuo metu jie laikomi sparčiai nykstančia rūšimi.

Tailande – nacionaliniuose parkuose centrinėje ir vakarinėje šalies dalyse – yra likusios tik kelios nedidelės populiacijos.

Dauguma turistų juos gali pamatyti tik krokodilų parkuose, kurių daugelį gyvūnų teisių gynėjai kritikuoja dėl prieštaringai vertinamos šėrimo praktikos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių