Quantcast

Argentinoje per koncertą mirtinai sumuštas vaikų tvirkintojas

  • Teksto dydis:

Argentinoje mirė trimitininkas, kurį per koncertą katedroje netoli Buenos Airių smarkiai sumušė vaikų darželio auklėtinių tėvai, pirmadienį pranešė kunigas.

Įtariama, kad šis muzikos mokytojas vaikų darželyje tvirkino vaikus.

Marcelo Fabianas Pecollo (Marselas Fabianas Pekolas), kuris taip pat buvo Morono orkestro trimitininkas, 2010 metais buvo nuteistas 30 metų kalėti už penkių darželinukų tvirkinimą. Į laisvę jis išėjo 2014 metais, sutrumpinus bausmę.

Vyras buvo užpultas spalio 30 d., Buenos Airių priemiesčio Morono katedroje.

Tėvų grupė įsiveržė į katedrą šaukdama: „Bažnyčioje yra pedofilas ir žagintojas, ir jis groja šiame orkestre!“

42-ejų metų M.F. Pecollo bandė pabėgti, bet tėvai jį sučiupo ir sumušė. Vienas tėvas jam smogė jo paties trimitu, sakė liudininkai.

„Kai aš atvykau, tie žmonės ėjo lauk, – vietos žiniasklaidai pasakojo kunigas Jorge Oesterheldas (Chorchė Esterheldas). – Jo būklė buvo labai bloga iki tol, kol atvyko policija ir greitoji. Jis buvo ištiktas komos ir penktadienį mirė.“

Kunigas kritikavo užpuolikus: „Jie sako, kad perėmė teisingumą į savo rankas – bet tai buvo kerštas, tai buvo žmogžudystė.“

M.F. Pecollo buvo areštuotas 2007 metais, vienai motinai pasiskundus, kad buvo seksualiai išnaudojamas jos ketverių metų vaikas. Vėliau išaiškėjo dar šeši atvejai.

Teismas pripažino penkis iš šių septynių įtariamų išnaudojimo atvejų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vikas

Vikas portretas
Ir taip turi buti su kiekvienu pedofilu!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių