Quantcast

Varšuvos centre per sprogimą sužeisti bent penki žmonės

  • Teksto dydis:

Lenkijos sostinės centre pirmadienį driokstelėjus sprogimui gyvenamajame pastate buvo sužeisti bent penki žmonės, pranešė policija ir ugniagesiai.

Sprogimas smarkiai apgadino pastatą ir pro šalį važiavusį viešojo susisiekimo autobusą, o viena iš sužeistųjų buvo to autobuso keleivė, pranešė naujienų televizija TVN24, cituodama įvykio vietoje dirbančių pareigūnų informacija.

„Sprogimas tikriausiai įvyko pirmajame iš šešių pastato aukštų – ten sugriovimai didžiausi“, – televizijai sakė ugniagesių kapitonas Arturas Laudy.

Policija nurodė, kad per šį incidentą buvo sužeisti bent penki žmonės, o dar vienas žmogus gali būti likęs po griuvėsiais, kuriuos tikrina ugniagesiai.

„Sužeisti penki žmonės, tarp jų – viena autobuso keleivė, – nurodė A.Laudy. – Tikėtina, kad nukentėjusiųjų bus daugiau, nes kai kuriems žmonėms pagalba teikiama greitosios pagalbos automobiliuose. Tačiau tie sužeidimai nėra sunkūs.“

Žmonės iš pastato buvo evakuoti.

Pareigūnai kol kas neįvardijo sprogimo priežasčių, bet gyventojai sakė, kad jo būta itin galingo. TVN24 citavo internautę, vardu Monika, kuri rašė, kad sprogimo banga ji pajuto būdama už maždaug 200 metrų nuo įvykio vietos.


Šiame straipsnyje: LenkijaVaršuvasprogimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių