Quantcast

V. Putinas ir P. Porošenka telefonu aptarė padėtį rytų Ukrainoje

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas trečiadienio vakarą kalbėjosi su Ukrainos prezidentu Petro Porošenka ir aptarė su juo dvišalius santykius bei padėtį separatistinio konflikto krečiamoje rytų Ukrainoje, ketvirtadienį pranešė Kremlius.

Kremliaus pranešime sakoma, kad šis pokalbis įvyko Ukrainos iniciatyva, bet daugiau detalių nepateikiama.

Smurtas rytų Ukrainoje tęsiasi, nors rugsėjį tarp Kijevo vyriausybės ir prorusiškų separatistų buvo pasirašyta paliaubų sutartis. Ukraina ir Vakarų šalys kaltina Rusiją remiant sukilėlius, siunčiant jiems karių ir įrangos. Maskva šiuos kaltinimus neigia.


Šiame straipsnyje: Vladimiras Putinaskaras UkrainojePetro PorošenkaseparatistaiRusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

diplomatija

diplomatija portretas
reik kalbetis, kalbetis, diplomatija turi būti auksciausio lygio, o ne gasdinimai.kara sukelt greit galima, bet sustabdyt bus sunku.Nuo bado maro karo, gelbek mus viespatie.Sita prasyma turetu zinoti ir kartoti kartoti, musu valdzia irgi.Valdzia ir ju vaikai pabegs i australijas, ras prieglauda,o kur desimes mes, paprasti zmones?Busime mesa patrankoms?

NA NA

NA  NA portretas
nežinau ,bet man atrodo ,kad žemė, greit apsivers apie savo ašį , nes ligoniai valdo pasaulį ______ žmogeliai isivaizduoja ,kad gali spręsti ,kam mirti ,o kam gyventi ,,,,,,sėkmės , zombiais paverstiems žmonėms ,,,,,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių