Quantcast

Ukrainos saugumo vadovo O. Turčynovo žmoną peiliu puolė vyras iš Donecko

  • Teksto dydis:

Į Kijevą iš Donecko srities atvykęs vyras trečiadienį peiliu puolė Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretoriaus Oleksandro Turčynovo žmoną Aną, bet ši nenukentėjo, pranešė vidaus reikalų ministras Arsenas Avakovas.

„Prieš kelias valandas prieš Turčynovo žmoną buvo įvykdytas ginkluotas užpuolimas. Piktadarys puolė Aną Turčynovą tiesiog institute, kur ji dirba. Puolė peiliu... Užpuolikas – Donecko srities gyventojas, atvažiavo specialiai iš okupuotos teritorijos, kad užpultų Turčynovo šeimą“, – parašė A.Avakovas feisbuke.

Per šį incidentą niekas nenukentėjo, nurodė Kijevo policija.

„Apie 16 val. nežinomas vyras užėjo į instituto pastatą laikydamas peilį ir puolė bendradarbę. Tą akimirką greta buvo įstaigos apsauga, kuri ir sulaikė užpuoliką. Policija atvyko už kelių minučių. Dabar su piktadariu dirba tyrėjai. Nukentėjusiųjų dėl jo veiksmų nėra“, – sakoma policijos pranešime.

„Ačiū Dievui, mano žmona ir jos kolega, buvusi šalia, nenukentėjo. Noriu padėkoti apsaugininkui, kurio veiksmais buvo išgelbėta žmogaus gyvybė, taip pat Ukrainos nacionalinės policijos bendradarbiams, operatyviai atvykusiems į nusikaltimo vietą ir sulaikiusiems užpuoliką“, – parašė feisbuke O.Turčynovas.

Dėl šio užpuolimo pradėta baudžiamoji byla dėl „kėsinimosi tyčia nužudyti“.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeAna TurčynovaOleksandras Turčynovaspuolė peiliu

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių