Quantcast

Ukrainos rytuose penktadienį buvo numuštas vyriausybės pajėgų naikintuvas

  • Teksto dydis:

Vienas Ukrainos šturmo lėktuvas penktadienį buvo numuštas iš Rusijos gamybos zenitinių raketų komplekso šalies rytuose, kur Kijevo kariuomenė kaunasi su promaskvietiškais sukilėliais, šeštadienį pranešė Ukrainos kariškiai.

„Šiandien rytą, rugpjūčio 29-ąją, lėktuvas Su-25, atlikęs užduotį ir sunaikinęs teroristų technikos bei gyvosios jėgos, buvo numuštas Rusijos zenitinių raketų komplekso. Pilotas katapultavosi ir po pusantros valandos jau buvo viename iš Nacionalinės gvardijos dalinių“, – sakoma Kijevo vyriausybės vykdomos „antiteroristinės operacijos“ pranešime, paskelbtame socialiniame tinkle „Facebook“.

Tiksli to incidento vieta nebuvo nurodyta, tačiau pranešama, kad pilotas buvo nesužeistas.

Pranešime taip pat neigiami sukilėlių pranešimai, jog kovotojams pavyko numušti keturis Ukrainos karinių oro pajėgų lėktuvus.


Šiame straipsnyje: lėktuvasSu-25numuštasUkrainaRusijakaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

jankis

jankis portretas
o kod4l lietuvos prastitutai meluoja juk numušė keturis

ggggg

ggggg portretas
Putinas Ukrainos nepuls, jis islauks iki ziemos, o tada uz ji tai padarys NATO. Ziemos pradzioj NATO pora kartu numes po 1000 bombu ant Ukrainos ir karas tuo bus baigtas. Rusams nera reikalo terstis nagu ir kovot su isigimeliais cigonais banderovcais, nes visa ES ir normalioji Ukrainos dalis yra suinteresuota rusu dujomis. Ir tuo viskas pasakyta. Dabar rusai yra uzsuke duju kraneli. Ir kol nebus kaip jie nori - kranelio jie neatsuks. Tuo viskas pasakyta. Ukraina is viso neturi duju atsargu ir atejus ziemai jiems gresia badas ir saltis. Na ES irgi panikuoja, nes is Rusijos jie gauna 30% visu sunaudojamu duju ir to kiekio niekur kitur negali gaut. Dabar ES jau naudoja duju atsargas, nes jie duju irgi negauna, nes vamzdis eina per Ukraina ir jis uzdarytas! Na aisku, kad ES neleis savo sajungos valstybems ziema likti be duju. Taigi butent jie ir ispres sita klausima su NATO pagalba.

RUSAS

RUSAS portretas
Ne viena numuse o keturis-dar vienas pasiliko pas kijevo fasistus
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių