Quantcast

Ukrainos prorusiški sukilėliai baigia užimti Donecko oro uostą

  • Teksto dydis:

Ukrainos prorusiški separatistai tikriausiai baigia užimti pagrindinį oro uostą prie savo tvirtovės – rytinio Donecko miesto, o toks pasiekimas sukilėliams būtų strategiškai svarbi pergalė ir dar labiau susilpnintų trapias paliaubas su Kijevo vyriausybe.

Vienas sukilėlių vadas blokavimo poste netoli oro uosto sakė naujienų agentūros AP reporteriui, kad sukilėliai kontroliuoja didžiąją dalį to objekto, kuris buvo vienų iš įnirtingiausių kautynių židinys tame regione pastarąsias kelias savaites.

Iš toli matėsi, kad artilerijos sviediniai į oro uostą skrieja iš vyriausybės pajėgų pozicijų Donecko prieigose, todėl tikėtina, Kijevas oro uosto jau nekontroliuoja.

Žurnalistai taip pat matė tris žmones, kurie žuvo, kai artilerijos sviedinys sprogo vienos mokyklos kieme Donecko šiauriniame gyvenamajame rajone netoli oro uosto.


Šiame straipsnyje: UkrainaDoneckasoro uostassukilėliaikaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

To tam jankis.

To tam jankis. portretas
Labai abejoju,ar tu sulauksi kol rusijos ekonomika nusibaigs,labai ilgai reikes laukti. Jei ten butu rusu specnazas,tai butu kaip Kryme,tyliai,ramiai uzimtu Kieva ir butu ramybe. Mano nuomone,kad Ukraina jau kara pralaimejo.

abazullu

abazullu portretas
fasistu ziurkes zudo p.zmones.bent separatistai apvalo teritorijas.o besmegeniai tiki kad tik rusai kalti.placiau zvelgti reik.

tam jankis

tam jankis portretas
ruskių specnazas ten, idiote, neabejotinai, bet dar slepiasi, nes bijo dar didesnių sankcijų. maskva dūsta nuo žlungančios ekonomikos, palauksime, kol visiškai nusibaigs. Į sveikatą, janki, ruskių chuntos rupore.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių