Quantcast

Ukrainos parlamento pirmininkas reikalauja nubausti neramumų Kijeve kaltininkus

  • Teksto dydis:

Ukrainos Aukščiausiosios Rados pirmininkas Volodymyras Hroismanas paragino teisėsaugos institucijas nedelsiant rasti susirėmimų prie parlamento pastato kaltininkus, o už juos atsakingus politikus – prisiimti atsakomybę.

„Aš, būdamas parlamento pirmininku, reikalauju, kad teisėsaugininkai nedelsiant surastų kaltuosius, juos suimtų ir kiekvieną jų nubaustų, o politiniai veikėjai, kurie iki to privedė, turi prisiimti visą atsakomybę“, – sakoma parlamento pirmininko pareiškime, kuris skelbiamas Aukščiausiosios Rados interneto svetainėje.

Pasak V.Hroismano, prie parlamento rūmų sienų įvykdytas „teroristinis aktas“.

„Aš manau, kad visa atsakomybė už įvykius tenka ne tik tiems, kurie metė granatą į taikius teisėsaugos pareigūnus, bet ir tiems, kurie čia juos (protestuotojus) atvedė, kurie ragino nepaklusti. Jie turi prisiimti politinę atsakomybę už tai, kas šiandien įvyko“, – pareiškė jis.

Aukščiausiosios Rados vadovas taip pat pabrėžė, kad negalima leisti, jog šalies viduje kiltų „antrasis frontas“.

„Tai gali būti naudinga tik Ukrainos priešams“, – pareiškė V.Hroismanas.


Šiame straipsnyje: Volodymyras Hroismanaskaras UkrainojeAukščiausioji RadaProtestai Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi

taigi portretas
Vaje kaip keičiasi konjunktūra, gi tai tie patys demokratijos ir laisvės šaukliai iš maidano, vaje , vaje- kur ES ir USA susirūpinimas dėl jėgos panaudojimo prieš taikius demokratiškus demonstrantus ? :)

nigga

nigga portretas
ka jis pamirso kad maidaunu negalima baust, Janukovycius diktatorius ir tai nebaude o dabar demokratai drysta dar vaikus baust, negerumai kazkoki
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių