Quantcast

Ukrainoje iš Debalcevės evakuota per 300 gyventojų

  • Teksto dydis:

Ukrainos rytuose iš Debalcevės penktadienį išvežta 310 gyventojų: 250 – į Sviatohirską, 60 – į Artemivską, pranešė Valstybinė nepaprastųjų situacijų tarnyba.

Ukrainos rytuose iš Debalcevės penktadienį išvežta 310 gyventojų: 250 – į Sviatohirską, 60 – į Artemivską, pranešė Valstybinė nepaprastųjų situacijų tarnyba.

„Iš viso per tris paras iš Avdijivkos, Debalcevės ir Svitlodarsko išvežti 956 gyventojai, tarp kurių buvo 161 vaikas“, – sakoma šios žinybos pranešime šeštadienį.

Pranešama, kad Avdijivkoje neveikia centralizuotas vandens, elektros ir šilumos tiekimas. Gelbėtojai kasdien į Avdijivką ir Debalcevę pristato humanitarinę pagalbą.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeUkrainaevakuacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

girtam runkeliui

girtam runkeliui portretas
Is lietuvos protingi isvaziavo i anglija sudus valyti,pasiliko vagiai,plesykai,narkomanai,prostitutes ir pasmirde samogonu girtuokliai,kurie slampineja apsimyze ir moka tik samogona varyti ir sprogti iki apsimyzimo.O rusai ir raketas turi ir branduolini ginkla turi ir laivus ir lektuvus stato,AES ir i kosmosa skraido.Runkeliai tik geria ir myza i kelnes,net padziovinti nemoka.Girtuokliu ir pakaruokliu tauta

tam ponai...

tam ponai... portretas
idiote, išmok rašyti, debile. kaip buvo ruskiai tamsuolių tauta, taip ir liko. Tie, kurie nori Europoje gyventi, su visais prisivogtais turtais dabar sėdi užsieniuose, o ruskyne pasiliko vieni debiloidai-putinoidai. gaila šviesių rusijos protų, kurie kariauja su režimu ruskyne. Mums beliko apsivalyti nuo tokių debilų putinistų, nes jie teršia Lietuvos gamtą ir visuomeninį gyvenimą. Taigi, lauk ruski, svečių.

ponai girtuokliai

ponai girtuokliai portretas
Eikit gyditis,visai nusigeret,slampinejat apsimyze ir rasinejat nesamones
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių