Quantcast

Trys rusų sirgaliai bus teisiami dėl smurto per futbolo čempionatą

  • Teksto dydis:

Trys iš 43 rusų sirgalių, kurie Prancūzijoje buvo sulaikyti dėl smurto prieš ir per Anglijos ir Rusijos rinktinių rungtynes, ketvirtadienį bus teisiami, sakė prokurorai.

Kiti 20 sirgalių iš tos grupės bus išsiųsti iš Prancūzijos, bet kaltinimai jiems nebus pateikti, o likę 20 bus paleisti, pranešė pareigūnai.

Trys rusai bus teisiami dėl tokių pačių kaltinimų kaip 10 britų, prancūzų ir austrų, kuriems pirmadienį buvo skirtos kalėjimo laikotarpiams iki metų bausmės, sakė prokuroras Brice'as Robinas (Brisas Robenas).

Dėl tokio paties kaltinimo bus teisiamas ir vienas prancūzas.

Tačiau minėtiems rusams pateiktas ir kitas kaltinimas, „sąmoningai dalyvavus grupėje“ su ketinimu vykdyti „tyčinį smurtą prieš žmones“, sakė prokuroras.

Už tokį nusikaltimą skiriamos vienų metų kalėjimo bausmės ir 15 000 eurų baudos.

Rusų areštas trečiadienį virto diplomatiniu incidentu, kai Rusija protestuodama iškvietė Prancūzijos ambasadorių.

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas tuos areštus pavadino „absoliučiai nepriimtinais“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Istorija

Istorija portretas
Aziatai ir yra azijatai. Jie tokie nuo 1940 metų kai užplūdo Europą. Mentaliteto niekas nepakeis. Jie labiau primena žaliuosius žmogelius nei futbolo aistruolius. Lygiai tas pat ir su baikeriais, kurių niekas nekviečia pergalės minėti. Visais būdais keikia ir kritikuoja Vakarus, o patys be jų gyventi negali. Tai jie Europą išmokė gerti stiklinėmis ir keiktis rusiškais keiksmais.

Vika

Vika portretas
Kaip dauzyti zmones lazdomis iki komos,tai priimtina,o kaip teisti tokius,tai Lavrovui nepriimtina. Idomi pozicija. Visai nesvarbu rusas, anglas ar prancuzas,bet turi buti teisiami uz smurta ir chuliganizma. Kas cia bus,jei kiekvienas sirgalius aiskinsis santykius su beisbolo lazda ar metaliniu strypu. Tam Lavrovui kazin ar patiktu gauti i kaili tokiomis priemonemis. Nera ko cia ginti, chuliganai yra chuliganai ir turi atsakyti uz savo veiksmus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių