Quantcast

Stalinistinio Maskvos dangoraižio viršūnė padabinta Ukrainos vėliava

Maskvos dangoraižio viršūnę puošianti sovietinė žvaigždė trečiadienio naktį buvo nudažyta Ukrainos vėliavos spalvomis, o virš jos iškelta Ukrainos vėliava.

„Daily Telegraph“ korespondentas Maskvoje Tomas Partiffas savo „Twitter“ paskyroje cituoja pranešimus, kad suimti keturi „įtariami vandalai“.

Nuotraukoje užfiksuotas ant pastato smaigalio stovintis žmogus, kuris, atrodo, fotografuoja asmenukę.

Pastatas, kurio smaigalyje esanti žvaigždė nuspalvinta mėlynais dažais, yra vienas iš stalinistinių Maskvos dangoraižių, priklausančių vadinamosioms „septynioms sesėms“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kapitan Pronin

Kapitan Pronin portretas
Pone Kremliau, kadangi jus dalyvaujate informaciniame kare, bukyt malonus nurodyneti jusu informacijos saltynius arba busite isjoktas. As irgi galiu pasakyti, kad jusu motina prostitute ir perka narkotikus cigonu tabore. Bet be irodymu tai tik eiline runkelio nesamone.

kremlius

kremlius portretas
viską padarė patys provokatoriai ruskiai. tai jau įprasta ir niekas tuo nesistebi. O jei tokį pokštą iškrėtė ukrainiečiai, tai jiems šlovė ir garbė, ar ne taip kapitone-majore-generole proninai? juk ruskiai tokiais triukais naudojasi nuo pat 1917 metų - patys muša ir patys rėkia. Užmiršo tas vargšas komentatorius socialistas, kaip ruskiai viską naikino visose valstybėse, įskaitant Lietuvą, kaip didžiuliuose gražiuose dvaruose ar bibliotekose laikė gyvulius, kaip nieko nesuprato apie parketo gridis, kaip maukė degtinę ir dvokiantys šmirinėjo europos miestų gatvėmis. Juk tai banditų gaujos, kurios tokios ir liko iki šių dienų. Ir dar jie aiškina apie kažkokį priimtiną ar nepriimtiną elgesį. šaunūs tie ukrainiečiai, fašistai jie ar ne, bet tas pavadinimas "fašistai" kažkodėl labai jaudina ruskius, įdomu, kodėl, jei patys ruskiai yra didžiausi fašistai? tad tegyvuoj ukriniečiai ruskių praminti fašistais.

Kapitan Pronin

Kapitan Pronin portretas
Nebuk kaip koks lietuvos ar ukrainos nacionalistas. 3 metai uz chuliganizma + sumoketi uz valyma jam uzteks. Ruferis Grigorijus is Ukrainos jau duoda parodymus policijoje.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių