Quantcast

Separatistai Ukrainos rytuose paskelbė atitraukią tankus nuo kontakto linijos

  • Teksto dydis:

Promaskvietiškieji separatistai Ukrainos rytuose šeštadienį paskelbė pradėję tankų atitraukimą nuo vadinamosios kontakto su vyriausybinėmis pajėgomis linijos; tai daroma po išvakarėse vykusių taikos derybų Paryžiuje.

„Luhansko liaudies respublikos liaudies milicija pradėjo tankų atitraukimą nuo kontakto linijos pagal Minsko susitarimų planą“, – panešė Luhansko naujienų agentūra šeštadienio rytą.

Kiek vėliau jau buvo pranešta, kad iš Oleksandrivsko gyvenvietės Donbase išvesta pirmoji tankų kolona „15 km gilyn į respublikos teritoriją“.

Vadinamoji Luhansko liaudies respublika vykdo sprendimą atitraukti tolyn nuo sąlyčio linijos pabūklus iki 100 mm kalibro.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeluhanskasseparatistaiMinsko susitarimasOleksandrivskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

svarbiausia

svarbiausia portretas
Nekreipt demesio i rusisku fasistu kledesius.Jiems juk pribaltika buvo siokia tokia sagranica. O kad vokieciais visa laika laike tai fasistinio raudonojo kremliaus nuopelnai.Jiems pridurkamas vis karas nesibaigia vajakos. patys norjo pult i europa ,bet hitleris isdure ir pats uzpuole. kiek vokieciu ir ju sajungininku zuvo ,o kiek sssp juk ten zmogaus nelaikomas zmogum . jei ne antras frontas tai didelis klausimas kas butu buve. Rusijoj neisemamas zmoniu potencialas karo mesmalem?. Dabar fasistas putleris nori pasirodyt kietu ,bet kai nukals koki ruskiu sokala ar paiims i nelaisve zurnalista tada ka rf tv zakses. O ukrainoj tai neisdege raudonojo fasisto planas. pas ruski jai zmones kitaip masto nei ju kremliniai tai jau jis paveiktas jav nors tas net nemates jokio amerikiecio.

Jurgis

Jurgis portretas
Atsibodo iki gyvo kaulo chocholų rietenos.

Ai

Ai portretas
Baikit jus čia konsevotis. Kai duma Putinui leido užsenije nauduoti kariomine (del Sirijos). Ukraina iškart papraše rusijos neužpuolimo garantiju:) daejo:)? Kai Petia Porošenko kledejo apie ordas, divizijas rusijos kariomines, garantiju nereikejo:)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių