Quantcast

Rusija perspėja: Vakarų parama Kijevui gali atvesti iki katastrofos

  • Teksto dydis:

Rusijos atstovas Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijoje (ESBO) Andrejus Kelinas ketvirtadienį paragino Jungtines Valstijas ir Europą nutraukti paramą Ukrainos „karo partijai“ ir perspėjo apie gresiančią „katastrofą“, pranešė naujienų agentūra „Interfax“.

„Norėčiau kreiptis į atstovus šalių, turinčių įtakos Ukrainos vadovybei, pirmiausia – į Vašingtoną. Laikas baigti nuolaidžiavus ukrainiečių karo partijai, jų „vanagams“, dangstyti jų nežmoniškus veiksmus, negalima jų stumti prie karo veiksmų rytinėje Ukrainoje pratęsimo“, – sakė jis nuolatinės ESBO tarybos posėdyje Vienoje.

Pasak A.Kelino, tokia įvykių eiga gali atvesti iki „vienintelio rezultato – didelės katastrofos“.

Rusija nesiliauja kaltinusi Jungtines Valstijas ir NATO smurto kurstymu rytinėje Ukrainoje. Tuo tarpu Vakarai kaltina Maskvą ginklų tiekimu ir karių siuntimu prorusiškiems separatistams.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas šią savaitę pareiškė, kad ukrainiečių kariuomenė yra „NATO legionas“, kuris siekia geopolitinių tikslų – Rusijos sulaikymo.

Rusija neigia pinigais, ginklais ir kariais aprūpinanti separatistus rytinėje Ukrainoje, kur prorusiški kovotojai sukilo po gatvių protestų, nuvertusių Maskvos palaikomą tuometinį Ukrainos prezidentą Viktorą Janukovyčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

komentaras

komentaras portretas
Taip, gal kai kurie lietuviai ir yra geriantys, taip, ir žudosi dažnai, pramone po sovietu ekonominiu nesąmonių atsistatinėja, ir kontrabandines cigaretes rukom, kurą Baltarusišką pilamės, tačiau jau niekas niekados nesužinos, kiek tu rusu išsižudė, o tuo labiau, kiek valdžios banditai išžudė už kitokią nuomonę, kiek į Ukraina išsiuntė, kokios mases prasigėrusios, kokia kontrabanda ar koks prostitucijos lygis Rusijoje, juk didžioji žodžio laisve tik ledkalnio viršūnėles parodo, tik tiek, kiek galima. Ir nieko čia neprisiginčysi, taip jau yra. O be to, Putino valdžiai prijaučiantieji: patinka žodžio laisve???

JO

JO portretas
Tik sukileliai gali isgelbeti ukraina nuo amerikos ir europos banditu.SLOVE DONECKO IR LUGANSKO SUKILELIAM.DIEVE PADEK JIEM

JO

JO portretas
tik pakankama Vakarų pagalba gali numalšinti maskolių norą sugriauti Ukrainą.O jų gasdinimų seniai nieks nebijo.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių