Quantcast

Rusija nesvarsto apie naujas paliaubas Sirijoje

  • Teksto dydis:

Rusija pirmadienį pareiškė šiuo metu neplanuojanti paskelbti naujos humanitarinės pauzės Sirijoje, kai šeštadienį pasibaigė trumpos paliaubos karo nuniokotame Alepo mieste ir jo apylinkėse.

"Dabar humanitarinės pauzės klausimas neaktualus, - naujienų agentūrai "Interfax" sakė premjero pavaduotojas Sergejus Riabkovas.

"Aišku, kad noris grįžti prie tokio (paliaubų) režimo, būtina, kad mūsų oponentai užtikrintų adekvatų prieš (Damasko) vyriausybę kovojančių gruopuočių elgesį", - aiškino vicepremjeras.

"Jos, be kita ko, sužlugdė medicininę evakuaciją, kuri turėjo vykti per ankstesnę humanitarinę pauzę", - sakė S.Riabkovas.


Šiame straipsnyje: karasRusijaSirijapaliaubos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Realybė

Realybė portretas
Lietuvos sisteminė priklausoma spauda nesuprnta, kad Rusija niekada nebendradarbiaus ir nė rems teroristų. Tai daro jankiai, kurie ginkluoja teroristus ir moka jiems už tai kad jie pasitrauktu iš Masulo. Tad gėdinga jankių ir jų marioniečių politika yra apgailėtinai gėdinga ir todėl jie pralaimės. Tik subinlaižiai nemato JAV nusikaltimus prieš taikius Sirijos, Irako ir Libijos gyventojus. Sprogdina gedulingas laidojimo procesijas, ligonines, mokyklas.

putleris

putleris portretas
perdaug isismarkavo gal pamirso kas padejo hitleri pribaigti ir siandien turi savu problemu su ukraina ir karaliauciumi ir dar lenda kazkur pas arabus ir tegul nepamirsta kad si karta nepades nei turkai nei s. koreja ir pasaulis didesnis negu rusija o kinai kolkas nesikis ir jei taip tai nuo to geriau nebus niekam taip kad seneli jei nori likti istorijai geru tai palik savo arogantiskai ciniskas ambicijas ir ismintingai galvok tik be bukaprociu generolu patarimo taip bus geriau..... ponial?....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių