Quantcast

Rusijos muitininkai praleido pirmąją Rytų Ukrainai skirtą humanitarinę pagalbą

  • Teksto dydis:

Pirmieji keturi Rusijos humanitarinės pagalbos kolonos sunkvežimiai ketvirtadienį buvo pasiruošę kirsti Rusijos ir Ukrainos sieną, ketvirtadienį pranešė Pietų muitinės valdybos atstovas Rajanas Farukšinas.

„Įforminti pirmų keturių krovininių automobilių KAMAZ (kroviniai) iš humanitarinės vilkstinės sąstato. Rusijos muitininkai pradėjo kitų keturių automobilių patikrinimą“, – pridūrė jis.

Humanitarinę pagalbą pabėgėliams iš Donbaso renka ir Ukrainos gyventojai. Pietvakarių geležinkelio linijų darbuotojai ketvirtadienį išsiuntė humanitarinės pagalbos siuntą į pabėgėlių stovyklą Volnovachoje, Donecko srityje.

„Dalis Pietvakarių geležinkelio linijų kolektyvo (surinkto) krovinio pasiliks Volnovachoje, kitą dalį Ukrainos Donecko srities valstybinės nepaprastųjų situacijų tarnybos darbuotojai nuveš į Pagalbos pabėgėliams centrą Azovo jūros pakrantėje, kur, oficialiais duomenimis prisiglaudė daugiau nei 22 tūkst. pabėgėlių“, – sakė Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos atstovas Andrijus Lysenka žurnalistams.

Jo turimais duomenimis, rytoj Ukrainos rytinę dalį turėtų pasiekti humanitarinė pagalba ir iš Dnepropetrovsko. Krovinį sudaro 200 tonų būtiniausių produktų – kruopos, miltai, cukrus, mėsos ir žuvies konservai bei vaikų maistelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jankis

jankis portretas
leido,praleido,neįleido,greitqai jų nieks jau neklaus leidimo,tegu kievo chunta ruošiasi pilnai kapituliacijai

jankis

jankis portretas
kuo daugiau žmonių mirs tuo kievo maitvanagiam geriau daugiau mėsos
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių