Quantcast

Per Malaizijos lėktuvo katastrofą žuvusių vokiečių artimieji kels bylą Ukrainai

  • Teksto dydis:

Per „Malaysia Airlines“ lėktuvo katastrofą Ukrainoje žuvusių vokiečių artimieji planuoja kelti bylą Kijevui ir ukrainiečių prezidentui dėl nusikalstamo aplaidumo, sekmadienį sakė jų advokatas.

Kaltinimai yra susiję su tuo, kad Ukraina neuždarė savo oro erdvės. Reisu MH17 skridęs keleivinis Malaizijos lėktuvas Rytų Ukrainoje, kur vyko vyriausybinių pajėgų ir separatistų kovos, buvo numuštas.

Teisininkas ir aviacijos teisės profesorius Elmaras Giemulla (Elmaras Giemula), kuris atstovauja trims vokiečių šeimoms, sakė, kad netrukus iškels bylą Europos Žmogaus Teisių Teisme (EŽTT) Strasbūre.

„Kiekviena šalis yra atsakinga už savo oro erdvės saugumą, – sakoma E.Giemullos pareiškime, kurį gavo AFP. – Neuždariusi savo oro erdvės lėktuvų iš kitų šalių tranzitui, valstybė privalo užtikrinti skrydžių saugumą. Jeigu to (padaryti) laikinai neįmanoma, tai reiškia, kad ji turėtų uždaryti savo oro erdvę“.

„Malaysia Airlines“ lėktuvas „Boeing 777“ virš separatistų kontroliuojamo Rytų Ukrainos regiono sprogo liepos 17 dieną. Žuvo visi 298 lėktuve buvę žmonės, tarp jų – 193 olandai. Tarp žuvusiųjų yra keturi vokiečiai, nurodo oro bendrovė.

Olandų vadovaujamos tyrėjų komandos pradinės ataskaitos išvados, regis, paremia teiginius, kad į lėktuvą pataikė priešlėktuvinė raketa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dr. Jonas Ramanauskas

dr. Jonas Ramanauskas portretas
Mane cia komentatorius apkaltino nesamoninga logika, ir su tuo kaltinimu pilnai sutinku, nes kol KALTAS nenustatytas, kaltinti KIJEVA yra visiskai NELOGISKA! Kalte nustatoma nustacius visas imanomas aplinkybes, o ne ti viena aplinkybe, kad tai buvo virs Ukrainos teritorijos, nors ta teritorija jau okupuota. Taigi ponu vokieciu logika yra visiskas niekalas, na panasiai kaip musu Seimo, kai kalta nustato is 12 sekundziu video istraukos ir taip nuslepiamos kitos nusikaltimo aplinkybes. Taigi mano samprotavimai yra gerokai logiskesni, nors nelogiski, nei vokieciu. Vokietukai uzsiimineja kgbistiniu iskrypelisku politikavimu, gal kas pamokejo? Gal kgbistines paziuros buvo perduotos rusiskomis dujomis? O juk tai pakisa!? Kas tiekia dujas tas nekaltas ir del okupacijos Ukrainoje! Taip, kad cia logikos tai nera tik kgbistine propaganda.

to daktaras

to daktaras portretas
apkalsus lektruvu kelievius isvardti per kooas salis skris lektuvos pasiedamas galttini taska ar KOnijoje ar ar Idnijoje ar Tailande 90% keleivių neisvardintu ne puses valstybiu per kurias skris. Pagal paačio nesąmoninga logika tai daug labiau atsakinga Malaizijos bedrove , bet tikrai ne Merkel.

verslas ant kraujo ir ašarų

verslas ant kraujo ir ašarų portretas
O kodėl tam advokatui nekyla klausimas,dėl ko neuždaryta oro erdvė virš Izraelio,Afganistano,Irako,Turkijos,Azerbaidžano ir Armėnijos?
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių