Quantcast

Pietų Korėjoje iš kelto išgelbėtas mokyklos direktoriaus pavaduotojas nusižudė

Vienos Pietų Korėjos vidurinės mokyklos direktoriaus pavaduotojas, išgelbėtas iš skęstančio kelto, kuris vėliau nugrimzdo į vandenį su šimtais tos mokyklos moksleivių, penktadienį buvo rastas negyvas – veikiausiai nusižudęs, pranešė žiniasklaida.

Čindo salos policija rado 52 metų direktoriaus pavaduotojo Kang Min-kyu (Kang Minkju) buvo rastas netoli mokyklos sporto salės, kurioje yra apsistoję 268 iki šiol nerastų kelte buvusių žmonių artimieji.

„Tiksli mirties priežastis tebetiriama“, – vienas policijos pareigūnas sakė naujienų agentūrai AFP.

Naujienų agentūra „Yonhap“, remdamasi policijos informacija, nurodė, kad Kang Min-kyu buvo rastas kabantis kilpoje ant medžio šakos, veikiausiai pasikoręs.

Iš 475 žmonių, buvusių kelte „Sewol“, kuris trečiadienio rytą apvirto ir nuskendo prie šalies pietinių krantų, 352 buvo moksleiviai iš Danvono vidurinės mokyklos Ansano mieste, esančiame į pietus nuo Seulo.

Direktoriaus pavaduotojas buvo vienas iš 179 žmonių, kuriems pavyko ištrūkti iš skęstančios kelto per kelias valandas po mįslingos avarijos, kurios priežastys kol kas nežinomos. Po to tas laivas apvirto ir nuskendo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių