Quantcast

Pietų Afrikoje suimtas įtariamas futbolo rinktinės vartininko žudikas

  • Teksto dydis:

Įtariamas Pietų Afrikos nacionalinės futbolo rinktinės vartininko Senzo Meyiwa (Senzo Mejovos) žudikas sulaikytas, pranešė penktadienį Nacionalinė prokuratūra.

Pasak jos atstovo Nathi Mncube (Naęo Mnkubės), įtariamasis Zanokuhle Mbatha (Zanokūlė Mbata) buvo trumpai pasirodęs Boksburgo magistrato teisme; šis miestas yra į rytus nuo Johanesburgo. Bylos svarstymas atidėtas iki lapkričio 11 dienos.

Nacionalinė futbolo žvaigždė S.Meyiwa buvo nušautas sekmadienį vakare vienu šūviu į krūtinę savo merginos, aktorės ir dainininkės Kelly Khumalo (Kelės Chumalo) namuose, kur jis susigrūmė su dviem užpuolikais

S.Meyiwa laidotuvės vyks šeštadienį.

27-erių S.Meyiwa, žaidęs už profesionalų klubą „Orlando Pirates“, turėjo daugybę gerbėjų,tiesiog beprotiškų aistruolių; tad visuomenės ir politikų spaudžiama policija ėmėsi ryžtingų veiksmų prieš jo žudikus.

S.Meyiwos žūtis išryškina ginkluoto smurto reiškinį Pietų Afrikoje. Vos prieš kelias dienas buvo įkalintas savo merginą Reevą Steenkamp (Revą Stenkamp) nušovęs neįgalusis sportininkas Oscaras Pistorius (Oskaras Pistorijus)



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių