Quantcast

Per parą žuvo 15 Ukrainos karių

  • Teksto dydis:

Ukrainos rytuose kovodami su Rusijos remiamais separatistais per pastarąją parą žuvo 15 Ukrainos karių.

Ukrainos rytuose kovodami su Rusijos remiamais separatistais per pastarąją parą žuvo 15 Ukrainos karių, pranešė šeštadienį gynybos ministras Stepanas Poltorakas.

Jis pabrėžė kad itin intensyviai kaunamasi prie Debalcevės miesto, kuris yra svarbus geležinkelių ir kelių mazgas į šiaurės rytus nuo Donecko; ten vyriausybės pajėgos yra beveik iš visų pusių apsuptos separatistų.

„Palei visą konflikto (su separatistais) liniją, pradedant Luhansko sritimi ir baigiant Mariupoliu, mūsų nuostoliai yra 15 nukautųjų ir 30 sužeistųjų“, – sakė jis žurnalistams.

S.Poltorakas pripažino, kad dalį Debalcevės kontroliuoja separatistai.

Ministras taip pat nurodė, kad per visą kovos veiksmų Donecko oro uosto rajone laikotarpį žuvo 14 Ukrainos karių, 16 – paimta į nelaisvę. Pasak jo, belaisvių likimu rūpinasi Ukrainos saugumo tarnyba.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeUkrainaseparatistai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Mhh

Mhh portretas
Esi arba mažvaikis, galvojantis, kad pasisakymai yra juokingi arba visiškas debilas... :) Jeigu variantas pirmas, tai dar išaugsi... O jeigu antras, deja simptomai tik progresuos...

gerai

gerai portretas
meluoja......tikrai daugiau......

JO

JO portretas
Meluoja kijevo fasistai,zuvo daug daugiau.Greitai nebus kam kariauti,nenori ukrainieciai kariauti uz kijevo fasistus.O nato debilus naikina vietoj,kaip pagauna,lavonu kijevo fasistai neima,sako kad nezino tokiu.Kaip pradeda smirdeti-uzkasa artimiausiam griovyj.Toks nato debilu-savanoriu likimas.Cia jiem ne afganistane durniu volioti
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių