Quantcast

O.Turčynovas: Ukraina nenusileis „teroristams“

  • Teksto dydis:

Ukrainos prezidento pareigas einantis Oleksandras Turčynovas ketvirtadienį pareiškė, kad jo šalis nepasiduos, jo žodžiais, „teroristinei grėsmei“ ir paragino Rusiją nebesikišti į šalies reikalus.

„Teroristai peržengė ribą. Jie ima įkaitais ir žudo Ukrainos patriotus. Mes vėl tęsiame antiteroristinę operaciją, kuri skirta taikiems gyventojams apginti, – sakė O.Turčynovas per televiziją – Mes nesitrauksime, mes kovosime toliau“.

„Reikalaujame, kad Rusijos Federacija liautųsi kišusis į Ukrainos vidaus reikalus, nutrauktų nuolatinius grasinimus bei šantažą ir atitrauktų savo karius nuo mūsų šalies rytinės sienos“, – sakė jis.

„Rusija perėjo nuo viešų grasinimų prie demonstratyvaus karinių pajėgų koncentravimo prie rytinės (Ukrainos) sienos, – kalbėjo O.Turčynovas. Rusijos Federacija koordinuoja ir atvirai palaiko žudikus teroristus, kurie veikia su ginklu rankose mūsų šalies rytuose. Neturėdama jokio pagrindo, Rusijos vadovybė leidžia sau įžūliai kištis į Ukrainos vidaus reikalus“.

„Rusija valstybės lygmeniu palaiko terorizmą mūsų šalyje kaip tik tuo metu, kai Rusijos piliečiai nuolat kenčia nuo teroristų išpuolių savo teritorijoje. Karai, teroro aktai, regioninis separatizmas – tai žinomos Rusijos problemos, kurias dabar mėginama dirbtinai perkelti į Ukrainą“, – sakė O.Turčynovas.

„Mes reikalaujame nutraukti šantažą ir atitraukti savo kariuomenę. Mes kartu įstengsime apginti savo šalį. Su mumis teisybė, su mumis Dievas, su mumis Ukraina“, – pareiškė jis baigdamas savo kreipmąsi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

va paziurekit

va paziurekit portretas
kiek ruskiu pakaliku pila pamazgas ant Ukrianieciu

savas

savas portretas
Jei Ukraina butu pasipriesinus Kryme, Rusiai butu giliau nelinde, o dabar vistiek reikes kariaut, kitaip Ukrainos kaip valstybes visai neliks.

Ru

Ru portretas
Turcinovas,aferiuga,apsisaukelis. Kam padeti,aferistams?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių