Quantcast

Nyderlandų policija nukovė peiliais grasinusį vyrą

  • Teksto dydis:

Olandų policija sekmadienį nušovė peiliais ginkluotą vyrą, kuris mėgino sužaloti praeivius prie vieno meno muziejaus šiauriniame Groningeno mieste.

Šis incidentas įvyko apie 17 val. 30 min. vietos (18 val. 30 min. Lietuvos) laiku prie Groningeno meno muziejaus šiame universitetiniame mieste, kai vienas vyras pradėjo grasinti praeiviams dideliais peiliais, naujienų agentūrai AFP sakė policijos atstovas Ernestas Zinsmeyeris (Ernestas Zinsmejeris).„Kai policininkai prisiartino prie to vyro, jis

pabėgo. Pareigūnai paleido įspėjamąjį šūvį, bet bėgdamas vyras mėgino subadyti praeivius, todėl policija į jį šovė“, – pridūrė atstovas.

Tuomet vyras įkrito į kanalą šalia muziejaus, o kai policija jį ištraukė iš vandens, buvo konstatuota įtariamojo mirtis.

E.Zinsmeyeris sakė, kad įtariamo užpuoliko tapatybė dar nenustatyta, o jo veiksmų motyvai – nežinomi.

Policijos atstovas pridūrė, kad mažai tikėtina, jog šis išpuolis yra teroro ataka, bet tokia versija neatmetama. Incidentas toliau tiriamas.

Kaip ir daugelyje kitų Europos šalių, Nyderlandų policijoje tebegalioja aukšto lygio saugumo parengtis po virtinės islamistų atakų Paryžiuje, anksčiau šį mėnesį nusinešusių 17 žmonių gyvybių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių