Quantcast

Maskva neigia pranešimus apie tūkstančius Rusijos karių Ukrainoje

  • Teksto dydis:

Rusijos pareigūnai ketvirtadienį paneigė Jungtinių Valstijų pateiktą informaciją, kad Maskva pasiuntė „tūkstančius“ karių padėti rytinėje Ukrainoje kovojantiems prorusiškiems separatistams.

„Šie skaičiai, kurie yra paimti iš oro, žinoma, demoralizuoja ir dezorientuoja tarptautinę bendruomenę“, – sakė Užsienio reikalų minsiterijos atstovas Aleksandras Lukaševičius.

JAV Atstovų Rūmų Užsienio reikalų komitete trečiadienį kalbėjusi valstybės sekretoriaus padėjėja Victoria Nuland (Viktorija Niuland) sakė, jog Rusija kaimyninėje Ukrainoje yra dislokavusi „tūkstančius“ savo karių, tačiau tikslaus skaičiaus nurodyti negalėjo.

Rusijos gynybos viceministras Anatolijus Antonovas taip pat paneigė šiuos kaltinimus, kaip ir JAV pajėgų vado Europoje generolo leitenanto Beno Hodgeso (Beno Hodžeso) duomenis, kad Ukrainoje yra 12 tūkstančių rusų karių.

„Man žinomi Viktorijos Nuland ir generolo pareiškimai apie tūkstančius Rusijos karių, neva esančių Ukrainoje. Bet kodėl gi 12 tūkstančių? Kodėl taip mažai? Kodėl nepasakė 20 tūkstančių ar, tarkime, 25 tūkstančiai?“, - A.Antonovas, kurio žodžius perdavė naujienų agentūra „RIA Novosti“, sakė spaudos konferencijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tau

tau portretas
buvau ten.be rusų karių nebūtu nei vienos atakos prieš u.k fronte.tokios ginlluotės neturi niekas ,tik rusija.don.lug.tai akių dumimas.reikia pabūti ten.o čia rašo visuokie putino pakalikai.

senuks

senuks portretas
Gal ir buvo 25000, 13000 žuvo liko 12000. Skaičiai sutampa.

arvys

arvys portretas
o ka gtiems plikasikniams belieka sakyti???tik ijungti sarkazma ir maivytis ir tyciotis is viso pasaulio ,kurie akivaizdziai mato kiek ,kokiu ir kur yra ruskiu okupantu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių