Quantcast

Lenkija planuoja parengti instruktorių Ukrainos kariuomenei

  • Teksto dydis:

Lenkijos gynybos ministerija paskelbė planuojanti šiais metais parengti apie 50 Ukrainos kariuomenės instruktorių, prisidėdama prie NATO pastangų padidinti kaimyninės šalies gynybos pajėgumus, tęsiantis konfliktui su prorusiškais separatistais Rytų Ukrainoje.

Ministerija antradienį nurodė, kad tie mokymai vyks Lenkijoje birželį, rugsėjį ir spalį.

Kelios kitos NATO šalys taip pat dalyvaus vadinamojoje Gynybos mokymų stiprinimo programoje, kurios tikslas – priartinti Ukrainos pajėgas prie Vakarų šalių karinio aljanso standartų.


Šiame straipsnyje: NATOUkrainos kariuomenėkaras Ukrainojekariuomenės instruktoriai

NAUJAUSI KOMENTARAI

neabejotinai

neabejotinai portretas
ruskynas pats sau išsikasė duobę. Dabar ir NATO, ir ES ir kitos šalys stiprins savo karinę galią, gal net apsivalys nuo ruskių, kurie labai ruskyno prašo kažkokios apsaugos. Kad nereikėtų ruskiams toli žygiuoti, pvz., į Baltijos šalis, reikia leisti baltijos šalių ruskiams padėti sugrįžti į savo tėvynę. Ir ruskynas bus patenkintas ir Baltijos šalių ruskiai lengviau atsikvėps. Ar ne taip? kur troliai? kokia nuomonė tų kremliaus klapčiukų ir vietinių kolaborantų?

gaginas

gaginas portretas
nei iskanderų,nei naujausių topolių,netik,kad nepasigauna,bet ir nepasiveja,o tai reiškia,kad karo atveju,tai tik metalo laužas

va taip

va taip portretas
Lenku psekai iesko ant savo subines problemu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių