Quantcast

L. Kazlauskienę daktaras išgydė vos vienu adatos dūriu

  • Teksto dydis:

Vienas tikslus adatos duris, ir žinomos moters veidas nušvito nuo palengvėjimo. Stebuklas? Ne, tai tiesiog tiksliai gydytojo Alvydo Unikausko panaudotas gydymo metodas. Į medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ atvykusi dainininkė Liveta Kazlauskienė pasiskundė dažnai jaučianti rakinantį galvos skausmą. Daktaras A. Unikauskas tiesiog čia pat studijoje pasisodino Livetą, apžiūrėjo jos skaudančią galvą, nustatė skausmo zonas, pirštų judesiais užčiuopė kakle esantį trigerinį tašką ir... vos vienu adatos dūriu į moters kaklą, išgelbėjo moterį nuo skausmų. Tuo galės įsitikinti TV3 žiūrovai jau šįvakar 19.30 val.  

Liveta prisipažino, jog adatų ji bijo „baisiai“, tačiau šįkart nieko nespėjo pajusti, mat jai atsipalaiduoti ir priimti nemalonią procedūrą padėjo dainomis ir palaikymu už rankos A. Unikausko kolega, laidos „Kvieskite daktarą!“ vedėjas Justinas Jankevičius.

Iš karto po procedūros, didelėmis akimis, su tokiu palengvėjimu, tarsi kas būtų atrakinęs grandines, Liveta iš karto paprašė papildomos A. Unikausko konsultacijos.

TV3 žiūrovai šįvakar sužinos, jog Livetą kankinęs raumenų skausmas – pats dažniausias žmogaus skausmas, kurį išpranašauja trigeriniai taškai. Dėl jų atsiranda skausmas, raumens įtampa, raumens silpnumas.

„Ar žinojote, kad galvos skausmo priežastis gali būti visai ne galva, o kita kūno dalis? Ar žinojote, kad gydytojai jums gali išpjauti visai sveiką apendiksą vien dėl to, kad jums skauda pilvą? Kai reali pilvo skausmo priežastis yra visai ne apendiksas. Ir jeigu jūs manote, kad jaučiate širdies skausmo požymius, galvokite iš naujo. Jūsų kūnas gali jus apgaudinėti“, – šįvakar kalbės A. Unikauskas, atskleisdamas, kas yra skausmai „apsimetėliai“, arba miofascijiniai skausmai.

Daktaras A. Unikauskas, vidaus ligų gydytojas, visą savo medicinos karjerą yra sutelkęs į skausmų gydymą. Taigi TV3 žiūrovų laukia ypatinga galimybė gauti naudingos informacijos.

Nustatyta, kad kas trečias Lietuvos gydymo įstaigose tiriamas vidaus ligų pacientas kenčia trigerinių taškų sukeltą skausmą. Šių taškų gali būti visame kūne ir skaudėti gali bet kur. „Dėl trigerinių taškų gali graužti rėmuo, pūsti pilvą, pykinti, gali prasidėti viduriavimas“, – šįvakar 19.30 pasakos gydytojas. Pasirodo, nuolat atsirūgstantys ir verkiantys naujagimiai gali kentėti dėl trigerinio taško bambos zonoje.

„Kvieskite daktarą!“ vedėjas A. Unikauskas net šokiruos: „Galiu papasakoti istoriją, kaip moteriai chirurgai išpjovė gimdą, kiaušides vien dėl to, kad moteris skundėsi pilvo skausmais. Ir skundėsi ji ilgai – net 14 metų...“

Jei kartais skauda galvą, pilvą, juosmenį, jei skauda ir duria širdį, būtinai įsijunkite „Kvieskite daktarą!“, kad į savo kūno siunčiamus pavojaus signalus galėtumėte pažvelgti nauju žvilgsniu.

Taip pat laidoje – faktai apie vyrų orgazmą. Ar moterys gerai pažįsta savo išrinktuosius? Ar žino, kas patinka vyrui? Ar gali vyras simuliuoti „laimingą pabaigą“? Svečiuose – klinikinis psichologas Andrius Kaluginas ir gydytoja urologė Marija Barisienė.

TV3 medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ filmuojamas kiekvieną antradienį Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje. Visus norinčius susitikti su daktaru A. Unikausku ir J. Jankevičiumi laidos kūrėjai kviečia iš anksto registruotis telefonu +370 682 93390.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

beždionės

beždionės portretas
per Rusų kanalus rodo kokie tie daktarai protingi,amerikiečiai rodo,tai ir lietuviai kaip beždžionės neatsilieka.Tik kažkodėl kai nueini pas gydytojus,tai retai kada tenka susidurti su specialistu

Ajai

Ajai portretas
Tai yra šou. Liveta arba apsimetė arba "pasimovė" ant Unikausko kabliuko. Petras jos jau nebeišgydo.

Niekai

Niekai portretas
Neperdėčiau tos laidos. Praeitoje teko išgirsti kažkokius amerikietiškų brošiūrų mėgdžiotojus dėl vyro prisitaikymo prie moters ir jos amžino nesaugaus pojūčio gerbimą. L.Kazlauskienei neduočiau jokio balso populiarinti pakantumą moterų neišprusimui. Be visa ko ji pakankamai atitinka nepatenkintos savo padėtimi lezbinės pakraipos moterį (todėl ir nepatenkintos...) pagal tokios moters simptomų aprašymą pvz. Yahoo-Group-Telepathy LINKIU ATIDŽIAU RINKTIS, KĄ PRIPAŽINTI TINKAMU TEIKTI NUOMONĘ APIE MOTERŲ NORMAS! Tam "visą dieną gundyk moterį" gydytojui linkiu elementariai susitvarkyti koordinaciją. Apie tai taipogi - Yahoo Group Telepathy
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių