Quantcast

Kalifornijoje ugniagesių automobilis rėžėsi į užkandinę, sužeista 15 žmonių

Los Andželo priemiestyje trečiadienį susidūrus dviem ugniagesių automobiliams, kurių vienas tada įsirėžė į užkandinę, buvo sužeista 15 žmonių, tarp jų – mažiausiai penki ugniagesiai.

Vieno sužeistojo būklė kritinė, nurodė pareigūnai.

Per avariją judrioje komercinėje gatvėje Monterei Parke vienas ugniagesių automobilis rėžėsi į restoraną. Ant šaligatvio pažiro šukės ir nuolaužos, viduje buvo išvartyti stalai ir kėdės.

„Buvo garsus trenksmas, viskas labai drebėjo. Pamaniau, kad tai žemės drebėjimas“, – sakė padavėja Wendy Wu (Vendi Vu), kuri buvo šaldymo patalpoje, kai sunkvežimis rėžėsi į restorano fasadą.

Išėjusi ji pamatė, kad per visą salę nulėkė šaldytuvas, kad baldai išvartyti. W.Wu, kuri vilkėjo uniformą su restorano logotipu ir kalbėjo per vertėją, sakė mačiusi kelis sužeistus žmones, kurie kraujavo ir bandė atsistoti.

Padavėja Vivian Lu į savo pamainą atvyko kelios minutės po avarijos. Ji sakė mačiusi „daug kruvinų žmonių“, tarp jų – pėsčiąjį suknežinta koja, kuris buvo nublokštas į restorano vidų.

Vietos ligoninės atstovas Erikas Jiangas (Erikas Džiangas) sakė, kad šeši sužeisti žmonės gydomi šioje ligoninėje ir kad nė vieno jų būklė nėra kritinė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių