Quantcast

Jeruzalėje subadyti keturi gėjų parado dalyviai

  • Teksto dydis:

Jeruzalės centre per gėjų paradą užpuolikas subadė keturis žmones, pranešė Izraelio policija ir sveikatos tarnybos.

Policija nurodė, kad užpuolikas sulaikytas, bet jo neidentifikavo, tuo tarpu visuomeninis radijas pranešė, jog įtariamasis yra žydų ultraortodoksas.

Žydų organizacija „Magen David Adom“ („Raudonoji Dovydo žvaigždė“), kuri atitinka „Raudonąjį Kryžių“, pažymėjo, kad vieno nukentėjusiojo būklė sunki.

Per kasmetinį gėjų paradą, siekiant išvengti smurto šiame itin konservatyviame mieste, sutelkiama šimtai policininkų.

Pernai žydų ultraortodoksai susirinko Jeruzalės kvartale „Mea Shearim“, kad pasmerktų homoseksualumo, anot jų,„šlykšybę“.

Šiaip Izraelis laikomas liberalaus požiūrio į gėjų teises šalimi, nepaisant ultraortodoksų priešiškumo homoseksualams, ypač vyrams.

Žydų valstybė 1988 metais panaikino įstatymą, draudusį tos pačios lyties asmenų lytinius santykius abiejų partnerių sutarimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to ________000____________

to ________000____________ portretas
o kodėl nebūna šlykštu,kai ta varpą kiša į moter užpakalį,negi ten nėra šūdo?Tai ar toks seksas su moterim ne iškrypėliškas?

nelogiska

nelogiska portretas
siaip tai tikri vyrai neturetu ant anu pykti, nes kuo vienalyciu meiliu daugiau, tuo tikriems vyrams pasirinkimas tarp moteru didesnis.

Gėjai

Gėjai portretas
mokslininkai "įrodė" kad kritikuojantys iškrypimą yra patys pasislėpę iškrypėliai .O kiti gėjai tą ideologinę klišę visiems skleidžią. Vaidina vyrai mamas arba moterys tėvus. Pripudrino ne tik Europoje, bet ir JAV. Na ir kas pasakys kad karalius nuogas?
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių