Quantcast

Jeruzalėje peiliu sužalota moteris, užpuolikas suimtas

  • Teksto dydis:

Jeruzalės šiaurinėje dalyje, netoli vienos autobusų stotelės, sekmadienį užpuolikas peiliu sužalojo moterį ir pabėgo, tačiau netrukus buvo sulaikytas netoli nuo incidento vietos, pranešė Izraelio policija.

„Moteris, stovėjusi netoli autobusų stotelės Šamgaro gatvėje Jeruzalėje, subadyta į nugarą“, – sakoma policijos pareiškime.

Izraelio medicinos tarnyba nurodė, kad maždaug 30 metų nukentėjusiosios, kuri yra užsienio pilietė, sužeidimai nėra sunkūs.

Tai jau antras toks išpuolis Jeruzalėje šį sekmadienį. Kiek anksčiau palestinietis peiliu nesunkiai sužalojo izraeliečių pasienio policijos narį, o tada kiti pareigūnai užpuoliką nukovė.

Išpuolis, kurį surengė 38 metų Bassemas Salahas (Basimas Salahas) iš Nabulaus miesto Vakarų Krante, įvyko prie Damasko vartų, pagrindinio įėjimo palestiniečiams į siena aptvertą Izraelio aneksuotos Rytų Jeruzalės senamiestį.

Nuo spalio 1 dienos per neramumų bangą žuvusių palestiniečių skaičius po sekmadienio incidento padidėjo iki 100.

Daugiau kaip pusė jų buvo įtariami užpuolikai, savo išpuoliams prieš civilius izraeliečius ir saugumo pajėgas panaudoję peilius, šaunamuosius ginklus ir automobilius.

Ši smurto banga taip pat pareikalavo 17 izraeliečių, vieno amerikiečio ir vieno Eritrėjos piliečio gyvybių.


Šiame straipsnyje: JaruzalėpeilissmurtasIzraelis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių