Quantcast

Hiphopo žvaigždė „Suge“ Knightas automobiliu partrenkė du žmones

  • Teksto dydis:

Los Andželo policija tiria incidentą, kai repo magnatas „Suge“ Knightas („Šugas“ Naitas) ketvirtadienį automobiliu partrenkė du pėsčiuosius ir pabėgo iš įvykio vietos.

Hiphopo žvaigždės advokatas Jamesas Blattas (Džeimsas Blatas) vietos naujienų stočiai KABC patvirtino, kad Knightas vairavo automobilį, kuris mirtinai sužalojo jo draugą Terry Carterį (Terį Karterį) ir partrenkė dar vieną pėsčiąjį, aktorių Cle Sloaną (Kli Sloaną). Pastarasis buvo nesunkiai sužeistas.

„Suge“ Knightas tvirtina, kad jį užpuolė du žmonės ir kad jis bandė pabėgti automobiliu. J.Blattas pridūrė, kad reperis turėtų pats prisistatyti į policiją.

Los Andželo apygardos šerifo departamento pareigūnai tiria incidentą ir laikraščiui „Los Angeles Times“ sakė, kad vertina tai kaip nužudymo bylą.

Tuo tarpu TMZ.com pranešė, kad „Suge“ Knightas Komptone lankėsi dokumentinio filmo apie hiphopą filmavimo aikštelėje. Ten taip pat buvo reperiai Ice Cube'as (Ais Kjubas), The Game'as (Geimas) ir Dr. Dre, o Ice Cube'as prieš tą tragišką incidentą Instagram.com net paskelbė nuotrauką iš filmavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių