Quantcast

Europos Komisijos vadovas J. M. Barroso perspėja Rusiją nenuvertinti ES ryžto

  • Teksto dydis:

Europos Komisijos pirmininkas Jose Manuelis Barroso (Žozė Manuelis Barozu) šeštadienį perspėjo Rusiją, kad Europos Sąjunga (ES) pasiruošusi ginti savo principus konfrontacijoje dėl Ukrainos, ir paragino siekti politinio sprendinio, kol krizė nepasiekė „negrįžtamo taško“.

„Rusija neturėtų nuvertinti Europos Sąjungos valios ir ryžto ginti savo principus ir vertybes“, – J.M. Barroso sakė per bendrą spaudos konferenciją Briuselyje su Ukrainos prezidentu Petro Porošenka.

Pasak jo, politiniam sprendiniui dar ne per vėlu.

„Esame pasiruošę imtis labai stiprių ir aiškių priemonių prieš Rusiją, (tačiau) palikdami duris atviras politiniam sprendiniui“, – pažymėjo J.M.Barroso.

Jis pridūrė, kad ES nenori konfrontacijos su Rusija ir naujo šaltojo karo, nes tai būtų žalinga visai Europai.


Šiame straipsnyje: Jose Manuelis BarrosoUkrainaRusijakaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

KAS PUOLA IR KARIAUJA?

KAS PUOLA IR KARIAUJA? portretas
NĖRA KĄ ČIA AIŠKINTI ĮVAIRIEMS TAMSUOLIAMS

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Tai kas griauna Lietuvos ūkį, įvesdami sankcijas prekybai su Rytais - mūsų valdžia ar Europos Sąjunga? Sankcijos įvedamos visos Europos Sąjungos mastu. Bet nutarimas priimamas, tik visoms šalims sutinkant [1]. Todėl Lietuvos valdžia yra tiesiogiai atsakinga už mūsų prekybos naikinimą. Nekalbant jau apie ausį rėžiančius šaižius pasisakymus Europos Sąjungos viršūnių pasitarimuose. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių