Quantcast

Donecke sviediniai pataikė į kultūros rūmus ir troleibusą

  • Teksto dydis:

Rytų Ukrainos prorusiškų separatistų pagrindinėje tvirtovėje Donecke artilerijos sviediniams pataikius į kultūros rūmus ir troleibusą žuvo mažiausiai 10 žmonių, pranešė miesto administracija.

Penki žmonės žuvo per smūgį kultūros rūmams, o dar bent penkis užmušė sviedinys, pataikęs į viešojo susisiekimo troleibusą. Abiejų incidentų vietos yra už maždaug kilometro viena nuo kitos.

„Troleibuse iš karto žuvo penki žmonės“, – naujienų agentūra „Interfax“ citavo neįvardytą separatistų šaltinį.

Sviedinių skeveldros taip pat pataikė į vieną maršrutinį mikroautobusą ir sunkiai sužalojo du žmones, vienos vietos ligoninės šaltiniai sakė „Interfax“.

Kijevo vyriausybės pajėgų atstovai šių pranešimų kol kas nepatvirtino.


Šiame straipsnyje: karas Ukrainoježuvo civilisDonbasasDoneckas

NAUJAUSI KOMENTARAI

LT

LT portretas
Jus nekiančiate rusu tai jusu vale.Bet jus ir save nekiančiat leidżiate save apvogineti ir skurde gyventi.Jusu vienas ginklas žmogui pasakiti nekšibiu.

Nejau

Nejau portretas
negalima grieztesniu priemoniu imtis pries tuos rusu teroristus,kiek gali zuti paprasti taikus gyventojai nuo ginkluotu banditu ,kuriuos apginkluoja dar didesni rusu banditai

RUSAS

RUSAS portretas
Apsaude kijevo fasistai ir nuzude zmones.Paklausyti kijevo fasistu,gaunasi kad sukileliai patys i save saudo.Cia jau lietuvos fasistai viska prigalvojo ir parase.Kijevo fasistai geriausi lietuvos pijoku draugai.Ka neparasysi kad draugam fasistam padeti
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių