Quantcast

Dėl žmogžudystės išteisintas R. Sollecito: santykiai su A. Knox tebuvo susižavėjimas

  • Teksto dydis:

Buvusi Amandos Knox (Amandos Noks) meilė Raffaele Sollecito (Rafaelė Solečitas) pirmadienį pareiškė, kad judviejų santykiai buvo paprasčiausias susižavėjimas, kad jis daugiau nebesitaikstys, jog yra vadinamas žudiku net po poros išteisinimo dėl žiauraus britų studentės Meredith Kercher (Meredit Kerčer) nužudymo.

„Mano santykiai su Amanda buvo paprasčiausia susižavėjimo istorija. Nuo šiol aš nebesitaikstysiu su klijuojama žudiko etikete“, – sakė jis žurnalistams Romoje po penktadienį teismo paskelbto išteisinamojo nuosprendžio.

31 metų R.Sollecito sakė kalbėjęsis su 27 metų A.Knox, tačiau susitikti su ja neketina. Italas buvo dukart pripažintas kaltu dėl bendrininkavimo su A.Knox 2007 metais, kai M.Kercher buvo nudurta peiliu savo namuose Perudžos mieste.

A.Knox ir R.Sollecito byla pasiekė aukščiausią Italijos teismą dėl daugybės klaidų policijos ikiteisminiame tyrime ir ankstesniuose teismuose, kadangi buvo neįmanoma įrodyti buvusios pora buvimo nusikaltimo vietoje nusikaltimo metu.

Kai buvo nužudyta studentė, R.Sollecito, kuriam tuomet buvo 24-eri, ir A.Knox susitikinėjo tik savaitę. Tačiau prokurorai pasinaudojo besiglamonėjančios poros nuotraukomis, norėdami iškelti galimą nusikaltimo iš aistros versiją.

Pietų Londone gimusi 21 metų M.Kercher buvo nužudyta Italijos universitetiniame mieste Perudžoje 2007 metų lapkričio 2 dieną. Britė buvo rasta pusiau išrengta ir perrėžta gerkle savo miegamajame, namuose, kuriuose gyveno drauge su A.Knox.

Italijos kasacinis teismas atmetė antrąją apkaltinamąją nutartį, paskelbtą A.Knox ir jos buvusiam vaikinui italui, nurodydamas, kad nepakanka įrodymų pripažinti juos kaltais dėl žmogžudystės.

„Kalbėjausi su Amanda. Žinoma, abu esame labai laimingi. Pokalbis telefonu buvo trumpas, aš jai palinkėjau sėkmės ateityje“, – kalbėjo R.Sollecito, tvirtindamas, kad jų santykis tebuvo „draugiškas“.

„Neturiu jokių planų su ja pasimatyti, net nežinau, ar tai dar kada nors įvyks. Net ne labai noriu“, – kalbėjo jis.

Remiantis pranešimais, R.Sollecito ir A.Knox dabar susitikinėja su kitais žmonėmis, o amerikietė net susižadėjo su savo vaikystės draugu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių