Quantcast

Vokietijos ministras: D. Trumpo išrinkimas žymi naują erą

  • Teksto dydis:

Vokietijos užsienio reikalų ministras Frankas-Walteris Steinmeieris (Frankas-Valteris Šteinmejeris) pareiškė, kad JAV prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) išrinkimas pažymi naują erą, ir Berlynas sieks greitai užsitikrinti „glaudų ir pasitikėjimu pagristą bei paremtą bendromis vertybėmis transatlantinį bendradarbiavimą“ su nauja Amerikos administracija.

Sekmadienį laikraštyje „Bild“ išspausdintame savo straipsnyje F.-W.Steinmeieris rašo, kad „išrinkus JAV prezidentu D. Trumpą, senasis XX-ojo amžiaus pasaulis galiausiai pasibaigė“ ir „tai, kaip rytdienos pasaulis atrodys, dar nenuspręsta“.

Vokietijos užsienio reikalų ministro teigimu, bet koks valdžios pasikeitimas sukelia „neapibrėžtumą, abejones ir daug klaustukų“, tačiau „šiais naujos pasaulines netvarkos laikais“ daug kas yra padėta ant kortos.

F.-W.Steinmeieris sako skatinsiąs laisvą prekybą su Vašingtonu ir ir prisidėsiąs prie Vašingtono pastangų kovoje su ekstremizmu.

Jis teigia esąs įsitikinęs, kad Vokietija „ras Vašingtone bendraminčių, kurie suvokia, kad didelėms valstybėms taip pat reikia partnerių“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

D

D portretas
Trampo išrinkimas tik simbolis. Visus dirbančius ir ant savo pečių ekonomikas tempiantiems vidutinės klasės žmones užkniso visokie tartiami liberalai, "niekur nedirbntys lygių teisių atstovai ir apologetai", gražuolės aktyvistės ir tt. Kas mokeės pinigus už visas tas akcijas ir atrakcijas, ka mokės pinigus už visus legalizuotus marihuanos rūkytojus, kas mokės už nedirbančius ir valkataujančius nepriklausomos sielos jaunuolius. Jei koks nors dirbantysis bando pasakyti, jog jį užkniso tokia padėtis, tuoj yra užčiaupiamas: tylėk nacionaliste, maskuliste ar dar kaip nors.....-dirbk, mokėk vis didėjančius mokesčius ir tylėk! ir tyli,,,, ir reitingai klysta,,,,, ir balsavimo apklausos klysta,,,,. ir prancūzija ir vokietija ir apsirūkeliu pilni nyderlandų darbininkai balsuos: mus užkniso JUS IŠLAIKYTI IR REMTI!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių