Quantcast

V. Putinas tiesiogiai vadovauja Rusijos karinės pramonės kompleksui

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas šiuo metu tiesiogiai vadovauja šalies karinės pramonės kompleksui, pareiškė už šį sektorių atsakingas vicepremjeras Dmitrijus Rogozinas.

„Putinas stengiasi nuodugniai išsiaiškinti ir išmano tai, kas susiję su gynybos ir saugumo klausimais“, – D.Rogozinas sakė duodamas interviu, kurį televizija „Rossija 1“ parodė sekmadienio vakarą.

Vicepremjeras priminė, kad prezidentas asmeniškai vadovauja Rusijos gynybos pramonės komisijai.

„Tai itin svarbu, siekiant kuo skubiau išspręsti visus klausimus šiuo sunkiu metu, kai mus smaugia sankcijomis, kai neparduoda to, kas mums itin reikalinga, kai sukuria nežmoniškas sąlygas – kai mes netgi pinigų negalime susigrąžinti užtai, ką mums pardavė“, – sakė D.Rogozinas, akivaizdžiai turėdamas omenyje Vakarų šalių sankcijas, taikomas Maskvai dėl konflikto Ukrainoje, taip pat dėl tos pačios priežasties įstrigusį Rusijos kontraktą dėl „Mistral“ klasės karo laivų įsigijimo iš Prancūzijos.

„Esant tokiai padėčiai mes jau prieš kelis mėnesius perėjomi prie „rankinio valdymo“ – prezidentas vykdo karinės pramonės komplekso „rankinį valdymą“, suprasdamos jo reikšmę tiek gynybai, tiek visai šaliai“, – pabrėžė premjero pavaduotojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Balys

Balys portretas
Tai buvo nelabai sena istorija, kai Kremlius lenktyniavo su Amerika dėl raketinės ginkluotės. Baigėsi liūdnai, nes kai sukišo visus resursus į raketas, tai šalyje neliko kas valgyti, prisiminkime, kaip miltus pirkdavome pagal talonus. O kadangi dolerių nieks neskolino, tai teko auksą iš atsargų gabenti į Šveicariją, kad gautų grynųjų dolerių kviečiams iš Kanados nusipirkti. Kuo viskas baigėsi, sakyt nereikia. Dabar Putinas rikiuoja rusus į naują žygį ta pačia linkme.

RUSAS

RUSAS portretas
Reikia apsiginkluoti taip kad nato sunsnukiam nesinoretu padaryti kaip su ukrainos debilais

juk prezidentas

juk prezidentas portretas
V. Putinas tiesiogiai vadovauja Rusijos karinės pramonės kompleksui........taip ir turi būti.......kas čia naujo.....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių