Quantcast

V. Putinas ragina Rusijos slaptąsias tarnybas atremti „šiuolaikinius iššūkius“

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas šeštadienį pasveikino šalies slaptųjų tarnybų darbuotojus su jų profesine švente ir paragino didinti darbo veiksmingumą, kad galėtų atremti „šiuolaikinius iššūkius ir grėsmes“, tęsiantis priešpriešai su Vakarų valstybėmis dėl krizės Ukrainoje.

V.Putinas, kuris anksčiau buvo Sovietų Sąjungos KGB agentas, savo laiške pasveikino Rusijos saugumo tarnybų darbuotojus ir veteranus su „čekisto diena“.

„Pabrėšiu, kad šiuolaikiniai iššūkiai ir grėsmės, atsiradę nauji destabilizuojantys veiksniais reikalauja didesnio visos šalies specialiųjų tarnybų sistemos didesnio veiksmingumo“, – sakoma Kremliaus paskelbtame V.Putino laiške.

Pasak jo, pagrindiniai Rusijos slaptųjų tarnybų uždaviniai – „tvirtas, ryžtingas atkirtis tarptautiniam terorizmui ir ekstremizmui, bet kokiems užsienio specialiųjų tarnybų mėginimams suduoti smūgį Rusijai, jos politiniams ir ekonominiams interesams“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
Kai kam reikia maziau gerti samogono-protingesnis butu

to absoliuti tyla

to absoliuti tyla portretas
Kol kas nematau jokios gresmes is Rusijos puses. NATO priartejo prie Rusijos sienos,o ne atvirksciai. Ir ne Rusija sukele chaosa Irake,Sirijoje,Libijoje,na ir Afganistane vaizdelis nenoks.

absoliuti tyla

absoliuti tyla portretas
net ištikimieji to čekisto tarnai jau nebeturi ką protingo pasakyti, tiesiog putinas kovoja su Vakarais, kuriems tas KGB-istas absoliučiai nerūpi, rūpi tik jo keliama grėsmė pasauliui.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių