Quantcast

V. Putinas: bandoma mus susilpninti

  • Teksto dydis:

Rusija adekvačiai reaguos į mėginimus iš išorės susilpninti jos pozicijas tarptautinėje arenoje, antradienį pareiškė prezidentas Vladimiras Putinas.

Rusija adekvačiai reaguos į mėginimus iš išorės susilpninti jos pozicijas tarptautinėje arenoje, antradienį pareiškė prezidentas Vladimiras Putinas.

Pasak jo, tokie bandymai daromi pasitelkiant specialiąsias tarnybas, „kišenines nevyriausybines organizacijas“ ir kitus metodus.

„Mes privalome adekvačiai reaguoti į šiuos iššūkius, o svarbiausia – dirbti sistemingai, spręsti problemas, kurios apima potencialius pavojus mūsų šalies ir visuomenės vienybei“, – sakė V.Putinas per Rusijos saugumo tarybos posėdį.

„Mėginimų įsiūbuoti visuomeninę-politinę situaciją, vienaip ar kitaip susilpninti Rusiją, smogti į pažeidžiamas, problemines vietas, be abejo, yra ir bus imamasi“, – sakė jis.

V.Putino nuomone, tai daroma siekiant, visų pirma, padaryti Rusiją „nuolaidžią sprendžiant vienus ar kitus klausimus kitų valstybių naudai tarptautinėje arenoje“.

„Visa tai, matyt, kai kuriose šalyse vertinama kaip demokratija“, – pareiškė Rusijos lyderis.

V. Putinas antradienį taip pat pareiškė, kad kova su radikalizmu Rusijoje nebus panaudojama „veržlėms priveržti“.

Per Rusijos saugumo tarybos posėdį jis sakė, jog neleistina, kad darbas šiose srityse būtų naudojamas „tik turint tikslą priveržti kažkokias vadinamąsias veržles“.

„Mes šiuo keliu jokiu būdu neisime“, – pažymėjo V.Putinas.

Anot jo, būtent pilietinė visuomenė įneš savo indėlį į radikalizmo ir ekstremizmo profilaktiką.

„Nepaprastai svarbu, kad aktyvią poziciją užimtų mūsų pilietinė visuomenė, reaguotų į žmogaus teisių ir laisvių pažeidimo faktus, įneštų savo indėlį į radikalizmo ir ekstremizmo profilaktiką“, – sakė V.Putinas.

„Būtent iš pilietinės visuomenės mes laukiame veiksmingos pagalbos tobulinant valstybės valdymo sistemą nacionalinės politikos srityje. Ir ypač svarbu – jaunimo auklėjime“, – pabrėžė jis.


Šiame straipsnyje: Vladimiras PutinasRusijarusai

NAUJAUSI KOMENTARAI

RUSAS

RUSAS portretas
Ponas runkeli juk supratai ka parasiau As rasau keturiomis kalbomis Nesigauna be klaidu Galiu pakartoti МЫ ПСКАПСКИЕ-МЫ ПРОРВЕМСЯ

nb.mnb

 nb.mnb portretas
"rusas" raso hieroglifais, nesugeba keturiu zodziu sakinio be klaidu parasyti. :D

ruskiui

ruskiui portretas
mink i savo ruskyna fasiste
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių