Quantcast

Ukraina ir Gruzija tikisi Rygoje pamatyti teigiamą ženklą dėl bevizio režimo su ES

  • Teksto dydis:

Ukraina ir Gruzija tikisi, kad Rygoje gegužės 21-22 dienomis vyksiančiame Rytų partnerystės šalių vadovų susitikime joms bus parodytas teigiamas ženklas dėl bevizio režimo su Europos Sąjunga, sakoma bendrame šių šalių, taip pat ir Moldovos, užsienio reikalų ir europinės integracijos komitetų pareiškime.

Šis pareiškimas priimtas per trišakę parlamentinę konferenciją Tbilisyje ir išsiųstas Europos Parlamento vadovybei bei ES šalių parlamentams, pranešama Ukrainos prezidento Petro Porošenkos tinklaraštyje.

Kijevas tikisi, kad viršūnių susitikimas Rygoje bus svarbi gairė Rytų partnerystės šalių ir ES; Ukraina ir Gruzija tikisi gauti teigiamą, aiškų ir nedviprasmišką signalą apie narystės perspektyvas ir bevizio režimo įgyvendinimą,sakė P.Porošenkos bloko Europinės integracijos komiteto pirmininkė Iryna Heraščenko.

Anot jos, atsako į šiuos dalykus nebuvimas būtų „gera naujiena Maskvai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu ir nu

nu ir nu portretas
Bevizi rezima gruzijai ir ukrainai ir vagiu bus pilna ES o su gruzinais ES jau buvo pilna problemu,debortuota daug tukstanciu is ES.Pilna bus ukrainieciu ginkluotu banditu,daug ukrainieciu ieskos darbo,bus pigi darbo jiega.Linksma bus gyventi ES.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių