Quantcast

Skandalingasis R. Duterte Malaizijoje dainavo karaokę

  • Teksto dydis:

Filipinų prezidentas Rodrigo Duterte (Rodrigas Dutertė) vėl atsidūrė dėmesio centre, bet šįkart – ne dėl jo vizitine kortele tapusių necenzūrinių pareiškimų, o dėl vokalinių sugebėjimų.

Ketvirtadienį Malaizijoje viešintis Filipinų lyderis kartu su šios šalies premjeru Najibu Razaku (Nadžibu Razaku) padainavo pagal karaokės melodijas per valstybinę vakarienę.

R.Duterte sudainavo Bette Midler (Bet Midler) „Wind Beneath My Wings“, Najibas Razakas – nuotaikingą Cliffo Richardo (Klifo Ričardo) dainos „The Young Ones“ versiją.

Be to, jie drauge atliko 8-o dešimtmečio hitą – Danijos roko grupės „The Walkers“ dainą „Sha-La-La-La-La-La“. Malaizijos lyderis dainuodamas dar ir pašoko.

R.Duterte, gerai žinomas dėl savo nepraustaburniškų tiradų, atvyko į Malaiziją su dviejų dienų vizitu.

Najibas Razakas sakė žurnalistams, kad per anksčiau ketvirtadienį vykusias jų derybas Filipinai susitarė su Indonezija ir Malaizija leisti saugumo pajėgoms vykdyti „karštuosius persekiojimus“, šalies teritoriniuose vandenyse. Šios trys kaimyninės deda pastangas įveikti pastaruoju metu regiono jūrose suintensyvėjusius žmonių grobikus, reikalaujančius išpirkų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių