Quantcast

S. Lavrovas: susirėmimai rytinėje Ukrainoje slūgsta

  • Teksto dydis:

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas pirmadienį sakė manąs, kad paliaubų pažeidimų banga rytinėje Ukrainoje jau praėjo, pridurdamas, jog Maskva sieks užkirsti kelią naujam smurto augimui regione.

Rytinėje Ukrainoje pastarosiomis savaitėmis, nepaisant vasarį paskelbtų paliaubų, atsinaujino susirėmimai karščiausiose taškuose, tai ir separatistų kontroliuojamame Donecko oro uosto rajone ir Šyrokynės gyvenvietėje, pakeliui į Azovo jūros pakrantėje esantį Mariupolį.

„Mums nerimą kelia nuolatiniai paliaubų pažeidinėjimai, kurie pastarosiomis dienomis buvo labai intensyvūs. Dabar padėtis rimsta. Mes aktyviai skatinsime šios tendencijos stiprėjimą“, – sakė S.Lavrovas spaudos konferencijoje.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeSergejus Lavrovaspaliaubų pažeidimaiUkraina

NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
ar jau jo šviesybė lavrovas pripažįsta, kad mažėja susirėmimų Ukrainos rytuose? Ar tai reiškia, kad ruskių karių mažiau siunčiama šaudyti ukrainiečių? Ar jau ruskynas pajuto savo pačių išraustos duobės gilumą? Dabar jau ne Ukraina, dabar jau islamas ruskynui kelia grėsmę? Nepasiduokime užmigdomi lavrovo, putlerio tarno. Mums kals į galvą, kad jie bijo islamo, o patys su naujomis karinėmis jėgomis puls Ukrainą, nebent pamatė, kad patys skęsta ir išsigelbėti nėra vilties, nes jų kariai veltui Ukrainoje nekariauja. o kur dar ruskius mylintys tėvynainiai, pagaliau palikę Ukrainą ir atvykę namo, pas putlerį teroristą. Ir tuos atvykėlius reikia išlaikyti. Taigi ruskynas gavo, ko norėjo. Labai norėjo naujadaro Novo rusios, o gavo "stara rusia + marusia".

tam durniui jankiui

tam durniui jankiui portretas
nuo kada Donbasas patapo ruskyno? Jei ruskis kiš nosį į Donbasą, bus su žeme sulygintas, ir tai padarys jau ne tik ukrainiečiai, bet ir visa ES bei JAV. Gali, stenėti nestenėjęs, troli tu, nelaimingas, ir ką tu veiki Lietuvoje? Na, trolini, visi tai žinome, o ką dar darai? Savo išperas augini, lietuvišku maistu maitini, ko nevarai į tėvynę, suski, tu, ruski? Mirtis ruskyno fašistams, tiems teroristams iš putlerio gaujų. O dabar dar perduok linkėjimus žirinovskiui, kurio tėvas juristas be tautybės. Taigi, pasijuoksime iš tavo gentainių iki soties.

algis

algis portretas
NORMALIAI KOMENTUOJA LAVROVAS.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių