Quantcast

Rusų baikeriai pradeda savo žygį į Berlyną, nors Lenkija pareiškė jų neįsileisianti

  • Teksto dydis:

Rusų nacionalistų motociklininkų grupė pradėjo savo žygį Raudonosios armijos pergalei prieš nacių Vokietiją paminėti, nors Lenkija ir paskelbė neįsileisianti jų į savo šalį.

Apie 20 baikerių, tarp kurių yra ir ultarnacionalistinio rusų baikerių klubo „Naktiniai Vilkai“ (Nočnyje volki) narių, šeštadienį išvažiavo iš Maskvos.

Jų maršrutas numatytas per Baltarusiją, Lenkiją, Čekiją, Slovakiją, Austriją, baigsis gegužės 9 dieną Berlyne.

Agresyvų Rusijos prezidento Vladimiro Putino palaikomų „Naktinių Vilkų“ nacionalizmą smerkianti Lenkija penktadienį paskelbė, kad rusų baikeriams nebus leista įvažiuoti į šalį.

Baikeriai planavo visu būriu sieną pervažiuoti netoli Bresto Baltarusijoje. Tačiau dabar „Naktinių Vilkų“ lyderis Aleksandras Zaldostanovas pareiškė, kad baikeriai mėginsią į Lenkiją patekti, sieną kirsdami keliuose taškuose pavieniui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha cha cha

cha cha cha portretas
Skystablauzdziai psekai ileido i lenkija,bijo su rusais bartis komarovskis,rusu baikeriai turi gera drauga-Putina V>V>

ponui girtuokliui

ponui girtuokliui portretas
O runkelynas is meslo islindo,kodel protingi lietuviai anglijoi sudus valo?Is laimingo gyvenimo per 10 metu pasikore 12,5 tukst.lietuviu,runkeliu pijokai ketvirti pasaulyj,nusigeria runkelynas.Tu,lietuviskas ubage turi buti dekingas rusam uz vilniaus ir klaipedos krasta,ir dabar nepriklausomybe padovanojo rusai.Jus debilai ir tinginiai,todel ir dabar runkelyno ekonomika septinta nuo galo ES.Ir Rusijoi tu,pijoke nebuvai,milijonai vaziuoja i Rusija dirbti,maziau skaityk fasistines europos spaudos,kvailas runkeli.

tam ponai girtuokliai

tam ponai girtuokliai portretas
iš ko ruskį-suskį atpažinsi? Iš amžino lojimo apie samogoną, apimyž.. ir kitus, būdingus nusigėrusiam ruskiui, dalykus. Taigi, kaip matyti, tam troliui, putlerio tarnui, labai patinka gyventi Lietuvoje ir dirbti amžinam pasaulio teroristui putleriui. Gal varysi, idiote, į ruskyną pergalės švęsti? ruskiai nugalėjo Vokietiją, tačiau iki dabar iš mėšlo neišbrenda, o štai fiurerio tauta seniai atsigavo ir dar kitiems skolina. Tai kaip, putleriste, jautiesi? tai kiek nelaimingų rusų padėjo galvas, kaip patrankų mėsa? Ačiū stalinui ir žukovui? Jei ne sąjungininkai, tai ruskiai ir iki vandenynų nusikabariotų. Todėl reikia švęsti pergalės prieš ruskyną dieną, o ne prieš Vokietiją. Tai diena, kai ruskiai buvo sustabdyti, deja, per vėlai, bet vėliau, po 50 okupacijos metų atsikvėpėme ir mes.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių