Quantcast

Rusijos užsienio reikalų ministras Ukrainos vadovybę palygino su naciais

  • Teksto dydis:

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas palygino Ukrainos vadovybę su naciais ir dar kartą paneigė, kad Maskva dalyvauja Rytų Ukrainos konflikte. Tokius jo komentarus galima perskaityti pirmadienį pasirodžiusiame interviu.

„Mes nekovojame su Ukrainos režimu“, - Rusijos naujienų agentūros citavo S. Lavrovo interviu laikraščiui „Komsomolskaja Pravda“.

„Su Ukrainos režimu, turinčiu visus nacistinio arba neonacistinio (režimo) bruožus, kovoja Donbase gyvenantys rusakalbiai Ukrainos piliečiai“, - pridūrė Rusijos diplomatijos vadovas.

S. Lavrovas omenyje turėjo du labiausiai į rytus nutolusius Ukrainos regionus, Donecką ir Luhanską, kur jau daugiau nei ketverius metus vyksta prorusiškų separatistų ir Ukrainos pajėgų konfliktas.

Ukraina tvirtina, kad Rusija tiesiogiai dalyvauja konflikte, kuris, Jungtinių Tautų (JT) duomenimis, jau pareikalavo daugiau nei 10 tūkst. žmonių gyvybių.

S. Lavrovas interviu tvirtino, kad Rusija palaiko ryšius su Ukrainos valdžia, kuri yra atskira nuo „šito režimo, kuris valdžioje atsidūrė Vakarams išdavus visas tarptautinės teisės normas“.

2014-ųjų vasarį Ukrainos parlamentas balsavo už tuomečio prorusiškų pažiūrų prezidento Viktoro Janukovyčiaus nušalinimą. Balsavimas surengtas šalyje vykstant masiniams protestams, kurie kilo prezidentui nusprendus nepasirašyti ilgą laiką planuoto partnerystės susitarimo su Europos Sąjunga.

Reaguodama į V. Janukovyčiaus nuvertimą, Rusija aneksavo Krymą. Netrukus po to konfliktas įsiplieskė ir Rytų Ukrainoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anarchistas

Anarchistas portretas
Nesiginčykite su idiotu ,,anonimu", jis kaip ir ta armėnų aborto liekana lavrovas yra arba beraštis istorijos žiniose, arba rublinis agentas. Jei net nežino, kad Stalinas ir Hitleris buvo geriausi draugai ir sąjungininkai išžudę milijonus. O prie ko čia lietuviai? Kad buvo okupuoti, žudomi, o dabar šmeižiami. Reikia žinot, o ne tikėt, ypač visokioms ,,maniškiai", ar armėnui lavrovui tapusiu rusu kaip ir stalinas, nes pagal rusų propagandą tikri žmonės yra tik rusai, o kita kita žmonijos dalis yra tik gyvuliai neverti žmogaus vardo ir teisės gyventi, nors patys tai teigiantys nėra rusai.

Jotautas - humoristinis vaizdzelis

Jotautas - humoristinis vaizdzelis portretas
pritariu Anonimui, kad ukrainiečiai yra „didziausi ir ziauriausi Europos zudikai" - jie golodomoro metu patys save išžudė - bent 8 milijonus savų piliečių numarino. Motinos badu numarino savo vaikus, vaikai savo tėvus ir senelius. Ak, tie ukrainiečiai! Bogdano sukilimo metu prieš lenkus, kaip rašo lenkų rašytojas Sinkievičius, ukrainiečiai sukilėliai patys užsimaudavo ant nusmailinto mieto ir baisiose kančiose mirdavo, lūpose garbindami savo tautos engėjus. Dabar per karą su jų teritorijos džiaugsmingu atidavimu, patys save 10.000 išsišaudė, (kaip praneša JT) .Jie tokie žiaurūs, kad prie Kerčės, jau neutraliuose vandenyse laisvanoriškai atidavė savo laivus, savanoriškai įlindo į kalėjimą Botyrkuose, Maskvoje. Kaip gerai, kad mes neturime tokios žiaurios Ukrainos, o turime kaimynę taikingą, malonią, negrobuonišką čia pat - Prūsijoje.

kauniete-suvalkiete

kauniete-suvalkiete portretas
anonimas ,matomai,ne ka!! nutuokia apie LDKunigaikstyste!! ir komentuoja erezijas ,Na o kad Rusija ikele savo kerzinius ikeke I"meshla" tai faktas, Kniaukiantys ukrainieciai dairosi iVakarus ir i jankius ,taciau apie 60% tos slavu tautos dairosi isavo kraujo brolius I Rusija…..gero cia -mazai buvo pas ukrainiecius jau ir tokia Timosenko klounada ;bet ir jos bandymas nulinis
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių