Quantcast

Rusijos prezidentas V. Putinas trečiadienį viešės Karaliaučiuje

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas trečiadienį atvyks į Karaliaučių aptarti šiaurės rytų regiono transporto infrastruktūros plėtros klausimų su Kaliningrado srities gubernatoriaus pareigas einančiu Antonu Alichanovu ir vyriausybės nariais, antradienį pranešė Kremliaus spaudos tarnyba.

Šiame pasitarime, rengiamame Rusijos eksklave prie NATO narių Lenkijos ir Lietuvos sienų, dalyvaus atitinkamų ministerijų ir tarnybų, taip pat kelių kitų Rusijos šiaurės vakarinių regionų nariai.

Per šį darbo vizitą V.Putinas taip pat aplankys Karaliaučiaus Chrabrovo oro uosto naująjį terminalą ir susipažins su šio komplekso rekonstrukcijos darbais.

Birželį Rusijos gynybos ministrui Sergejui Šoigu surengus Kaliningrado srityje išvažiuojamąjį posėdį iš Šiaulių aerodromo pakilęs NATO naikintuvas F-16 lydėjo jo lėktuvą, kai šis skrido į Karaliaučių. Tuo metu atskridęs Rusijos naikintuvas Su-27 įsiterpė tarp ministro lėktuvo ir F-16 bei privertė pastarąjį pasitraukti.

Vėliau, kai ministras skrido atgal į Maskvą, jo lėktuvą lydėjo keli NATO naikintuvai, bet prie rusų orlaivio priartėti nebemėgino.

Po to „precedento neturinčio“ įvykio Maskva pareiškė, kad prie S.Šoigu lėktuvo „neprofesionaliai“ priartėjęs NATO orlaivis rizikavo būti numuštas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kailai

kailai portretas
Vėl vaistų neišgėrei. Ir visą tai, ką čia prirašei, gydančiam gydytojui papasakok- reikia stipresnio veikimo vaistų, akivaizdu...

Kaila visimi prusa

Kaila visimi prusa portretas
Naujieji laikai. Dievas duos ir Putinas ATKURS PRUSIJA jos buvusiose etninese zemese nuo Eblingo pietuose iki Nomirsetes siaureje ir Smallininken vakaruose TAIP BUS, TAIP JAU NUSPRESTA nes pokariniai Jaltos ir Helsinkio susitarimai NEGALIOJA. Lietuva tures atsisveikinti su Memelio ir Wilno Krastu. Lenkija su pietine aneksuota beveik puse Prusijos. Lenkija uz tai gaus Lvovo ir dar dvi ,,ukrainos,, sritis. O lietuvai bybys i subine kad kelnes nesmuktu. Jie NEMOKA ir NESUGEBA TURETI ir valdyti valstybe.

tu

tu portretas
Klumpakojis barškutis :)))
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių