Quantcast

Rusijos darbdaviai verčia savo darbuotojus dalyvauti rinkimuose

  • Teksto dydis:

Rusijos vidurio Permės regiono gyventojai skundžiasi, kad jų darbdaviai daro spaudimą, kad jie dalyvautų sekmadienį vyksiančiuose šalies prezidento rinkimuose ir pateiktų įrodymų, jog atidavė savo balsus.

Naujienų agentūra AP penktadienį susipažino su žinutėmis, kurias iš savo darbdavių gavo keli Permės regione dirbantys asmenys. Jie buvo raginami atlikti savo pilietinę pareigą ir pranešti, kur ir kada jie balsavo. Vienoje žinutėje buvo sakoma, kad ši informacija bus nusiųsta vadovybei.

Vienas Permės regiono administracijos darbuotojas sakė, kad panašias žinutes gavo regiono švietimo, sporto ir administracijos institucijų darbuotojai. Jis nenorėjo atskleisti savo tapatybės, nes būgštavo, kad viešai prabilęs apie spaudimą dalyvauti rinkimuose, jis gali sulaukti neigiamų pasekmių iš savo darbdavio.

Niekam neabejojant, kad sekmadienio rinkimai dabartiniam Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui užtikrins dar vieną kadenciją Kremliuje, pagrindinis šalies pareigūnų siekis dabar yra įtikinti šalies gyventojus ateiti balsuoti rinkimuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Vežk, kiek turi. Pirmadienį, septintą valandą vakaro ant tilto iš Čiurlionio gatvės į Vingio parką, Vilniuje. Iki pasimatymo.

VARKSELIS

VARKSELIS  portretas
Kestai gal desreliu tau atvesti kad taip netrolintumei matyt valgyti nebeturi ir i rusija ziuri skubek kol dar kojas patempi ten tokiu ir laukia [[[[[[nors gedos jausma jau praradai a lia liu ja

Viešpatie, senis Kęstas visai išbarstė varžtelius

Viešpatie, senis Kęstas visai išbarstė varžtelius portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo „Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką”. Taip žmogelis beveik trečdaliu pasididina savo honorarą. Dėl protinio neįgalumo tą patį komentarą kartoja po daugeliu straipsnių.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių