Quantcast

Rusija ir Latvija pasienio gyventojams supaprastino kelionių tvarką

  • Teksto dydis:

Sekmadienį įsigaliojo Rusijos ir Latvijos pasiektas susitarimas, numatantis paprastesnę kelionių tvarką abiejų šalių pasienio gyventojams, pirmadienį pranešė Užsienio reikalų ministerija Maskvoje.

Dabar pasienio gyventojai galės gauti kelionės leidimą nepateikdami draudimo poliso.

Be to, jiems galima bus lankytis pasieniui gretimose teritorijose kol galioja išduotas leidimas, bet ne ilgiau kaip 90 dienų, sakoma URM pranešime.

Pasienio punktuose taip pat nebebus žymimi antspaudais kelionės dokumentai.

Anot ministerijos, tokiu susitarimu siekiama skatinti Rusijos ir Latvijos draugiškus santykius bei vystyti ryšius kultūros ir ekonomikos srityse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
KAIP VISADA LATVIAI PROTINGESNI UŽ LIETUVIŠKĄ GAUJĄ.SU PASKOLA LATVIAI IŠDŪRĖ SU MAŽAIS PROCENTAIS,O DABAR SU SANTYKIŲ ŠVELNINIMU SU KAIMYNAIS.O MES NORIM Į PREZIDENTUS RINKTI LIETUVAI NUSIKALTUSIUS ,AR SKANDINAVŲ BANKŲ ATSTOVUS,AR VULGARŲ MENTĄ,KURIAM,KAIP OŽIUI TAUTA TIK RUNKELIAI.

Anonimas

Anonimas portretas
Maskoliskas latviu seimas pradejo veikti?

xx

xx portretas
Latviai prisivirs koses ! Su Rusais siena reikia griestinti o ne atvirksciai.Rusu provokatoriai dirbs netrukdomi ir nekontroliuojami.Ukrainos pavyzdys parode.Atvaziuoja " geruciai " o poto per visas Rusiskas televizijas purvais drabstosi,kursto tarpnacionaline nesantaika.Laukite bedos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių