Quantcast

R. Murdockas atsiprašė už žinutę apie „tikrą juodaodį prezidentą“

  • Teksto dydis:

Pasaulinės žiniasklaidos imperijos „News Corp.“ įkūrėjas Rupertas Murdochas (Rupertas Merdokas) ketvirtadienį viešai atsiprašė už interneto vartotojus papiktinusį netiesioginį pareiškimą, jog prezidentas Barackas Obama (Barakas Obama) nėra „tikras juodaodis prezidentas“.

Trečiadienį girdamas respublikonų kandidatą siekti prezidento posto Beną Carsoną (Beną Karsoną) ir jo žmoną socialiame tinkle „Twiter“ jis parašė: „Benas ir Candy (Kendi) Carsonai yra nuostabūs. Ką manote apie tikrą juodaodį prezidentą, kuris gali tinkamai spręsti rasinio susiskaldymo problemą?“

Jis taip pat pasiūlė paskaityti straipsnį „New York“ žurnale, kuriame klausiama, ar B.Obama padarė pakankamai afroamerikiečių bendruomenės labui.

Bendrovės „Fox News Channel“ įkūrėjas ketvirtadienį tame pačiame tinkle atsiprašė už savo žodžius, pareikšdamas, kad jam „asmeniškai abu vyrai atrodo žavingi“.

84 metų R.Murdochas ir anksčiau yra gyręs „nepriekaištingos biografijos, pasiekimų, charakterio ir vizijos“ B.Carsoną „Twitter“ tinkle.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių