Quantcast

A. Puškovas: JAV bando nuteikti Baltarusiją prieš Rusiją

  • Teksto dydis:

Rusijos Valstybės Dūmos Tarptautinių reikalų komiteto pirmininkas Aleksejus Puškovas Vašingtono pareiškimuose apie Baltarusiją įžvelgia JAV ketinimą nuversti jos prezidentą Aleksandrą Lukašenką arba nuteikti jį prieš Maskvą.

„(Victoria) Nuland (Viktorija Njuland) pareiškė, kad JAV yra atviros dialogui su Baltarusija. Reiškia, vėl ruošiasi versti Lukašenką arba nori nuteikti jį prieš Maskvą“, – A.Puškovas parašė trečiadienį savo tinklaraštyje tinkle „Twitter“.

Trečiadienį Vašingtone JAV valstybės sekretoriaus pavaduotoja Europos ir Eurazijos reikalams V.Nuland pareiškė, kad Jungtinės Valstijos yra atviros santykių su Baltarusija gerinimui. Pasak jos, pastaraisiais metais pavyko kartu žengti keletą nedidelių žingsnių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

idiotui ruskiui

idiotui ruskiui portretas
ką dabar jums kemša kremlius į pusprotes galvas? kokius marksizmo-leninizmo kursus mokotės tuose bunkeriuose? Apie "laimingą" nukariautą Krymą? O gal apie rusiško rublio likimą? Ar rusiškos ekonomikos žlugimą? Ar ruskių bobų sekso paslaugų pirkimą? Apskritai, tai staugi iš savo bunkerio, kaip pašautas vilkas, na, ir stūgauk į sveikatą su visais savo išperomis-ruskiais nelaimėliais.

girtam runkeliui

girtam runkeliui portretas
Tu Kryme buvai,girtuokli? Kryme gyvena laimingi zmones ir is Krymo zmones nebega kaip is laimingos lietuvos.Maziau gerk samogono-busi protingesnis

o ką gali

o ką gali portretas
tas puškovas pasakyti? Gi tą pačią dainelę - kaltos JAV, nes jos skriaudžią "taikią" ir niekam blogo nelinkinčią rusiją, kuri tiktai pasigrobė Krymą, kankina ten gyvenančius totorius, smukdo jų pragyvenimo lygį, užgrobė dalį Ukrainos, išžudė apie 3,5 tūkstančių ukrainiečių, bet vistiek yra taikos nešėja. kol tokia putino rusija egzistuos, jokios ramybės nebus, tas psichinis ligonis su savo gauja turi išnykti amžiams.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių