Quantcast

Prie NATO flotilės Viduržemio jūroje prisidės dar vienas Kanados karo laivas

Kanados karo laivas su 250 žmonių įgula ketvirtadienį išplaukė į Viduržemio jūrą, kur prisidės prie NATO flotilės, užtikrinančios sustiprintą saugumą Rytų Europoje, tarp Vakarų ir Rusijos tvyrant įtampai dėl Ukrainos.

„HMCS Toronto“, kuris yra apginkluotas torpedomis, priešlėktuvinėmis ir priešlaivinėmis raketomis, taip pat – sraigtasparniu „Sea King“, pakeis laivą „HMCS Regina“, kuris šioje NATO operacijoje dalyvauja nuo gegužės.

„HMCS Toronto“ dislokavimas toliau demonstruoja tvirtą Kanados paramą Ukrainai ir įsipareigojimą skatinti saugumą bei stabilumą centrinėje ir Rytų Europoje“, – sakoma Nacionalinės Gynybos ministerijos pareiškime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pirmam degradui

pirmam degradui portretas
niekas jus uruskiu cia nesiklauso ir jusu pamazgu neima uz teisybe, gali nesidraskyti ruski

tam ne taip

tam ne taip portretas
bėga visi iš ruskių armijos, kurioje iki šiol klesti nestatutiniai santykiai, kurioje tupi bemoksliai generolai ir idiotai politrukai. Labai gerai, kad prie NATO prisijungs dar ir Kanados karo laivas. Niekas nenori, kad tos rusiškos utėlės keltų grėsmę kultūringoms šalims. Sveikinu banderoviečius, ginančius savo tėvynę nuo rusiškų gorilų. Jei NATO ir kitų šalių karinės jėgos nerūpėtų ruskių tarakonams, tai nesipiltų čia visokie prorusiški komentarai, o dabar tiesiog miela malonu skaityti, kaip plėšosi kremlinės žiurkės.

ne taip

ne taip portretas
TEGUL PALAIKO KANADA AMERIKA VISTIEK UKRAINOS FASISTAM GREITAI GALAS ZMONES BEGA IS TOS KARIUOMENES TUKSTANCIAIS GREIT NELIKS KARIU TOJ ARMIJOI NIEKAS NENORI ZUTI UZ BANDERU FASISTUS IR EUROPOS UBAGYNAS NIEKAM NEIDOMUS
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių