Quantcast

Popiežiaus antros vizito Ekvadore dienos darbotvarkė kupina susitikimų

  • Teksto dydis:

Popiežius Pranciškus antrą dieną tęsia vizitą Pietų Amerikoje, Ekvadore, kur antradienį sostinėje Kite turėtų susitikti su Ekvadoro vyskupais  ir aukoti mišias po atviru dangumi buvusiame oro uoste, kuris dabar paverstas didžiuliu žaliuojančiu parku.

Po pietų jis turėtų pasakyti kalbą Popiežiškojo katalikiškojo Ekvadoro universiteto vadovams, o po pietų kreiptis į pilietinės visuomenės grupes.

Vėliau vakare numatytas jo privatus vizitas į Jėzaus bendruomenės bažnyčią, kuri dar vadinama „Iglesia de la Compania“. Ši jėzuitų bažnyčia yra viena seniausių ir geriausiai žinomų Ekvadore. Joje laikomas Mergelės Marijos paveikslas, iš kurio, kaip sakoma, 1906 metais ji verkė tikromis ašaromis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiškučio pa..pa..pa..

Kiškučio pa..pa..pa.. portretas
Kodėl Lietuvos karalius bijo zuikių? Kronikoje rašoma taip: „O valdovas pasiuntė pasiuntinius pas popiežių ir priėmė krikštą. Tačiau jo krikštas buvo apgaulingas. Slapta aukojo savo dievams, pirmajam Nunadieviui ir Teliaveliui ir Diviriksui, kiškių dievui, ir Medeinei. Kai išjodavo į lauką ir išbėgdavo kiškis į lauką, į tą miško šilą neidavo ir nedrįsdavo net šakelės nulaužti“.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių