Quantcast

Po „Brexit“ sukrėtimo „Ryanair“ stabdo maršrutų plėtrą Didžiojoje Britanijoje

  • Teksto dydis:

Airijos pigių skrydžių įmonė „Ryanair“ dėl neapibrėžtumo, kurį išprovokavo Didžiosios Britanijos referendume priimtas sprendimas pasitraukti iš Europos Sąjungos (ES), kuriam laikui sustabdys naujų maršrutų plėtrą šioje šalyje.

„Nemanau, kad per kitus dvylika ar aštuoniolika mėnesių, kol tęsiasi šis neapibrėžtumas, mes Didžiojoje Britanijoje pasiūlytume daug naujų maršrutų“, – pareiškė AFP „Ryanair“ vadovas Michaelas O‘Leary (Maiklas O‘Lyris).

Didžiajai Britanijai tenka daugiau kaip ketvirtadalis „Ryanair“ pardavimų ir britų sprendimas dėl vadinamojo „Brexit“ – pasitraukimo iš ES – oro vežėjai kelia ypač didelį susirūpinimą.

M.O‘Leary pareiškė, kad 50 „Boeing“ orlaivių, kurie netrukus bus pristatyti oro bendrovei, nebus naudojami maršrutuose į ar iš Didžiosios Britanijos.

„Dauguma šių orlaivių, o galbūt net jie visi, bus nusiųsti į Europos Sąjungos šalis – Airiją, Ispaniją, Prancūziją, Italiją, Vokietiją, Vidurio Europos šalis“, – pareiškė jis.

„Ryanair“ vadovas pareiškė tikįs, kad Didžioji Britanija visgi liks Europos bendrojoje rinkoje.

„Tai didžiulę naudą davė ne tik Jungtinės Karalystės piliečiams, bet ir Europos piliečiams“, – pažymėjo jis.

Po birželio 23 dieną vykusio referendumo kritus svaro kursui euro atžvilgiu, „British Airways“ valdanti IAG ir Didžiosios Britanijos pigių skrydžių įmonė „EasyJet“ jau įspėjo, kad jų pelnas šiais metais gali būti mažesnis negu prognozuota.

Tuo tarpu „Ryanair“ svaro pigimas rūpesčių nekelia.

„Jeigu svaras silpsta, tai reiškia, kad mums mažiau mokama. Bet matot, kai kainos krenta, o bilietai – pinga, „Ryanair“ visada gerai sekasi. Tuomet skraido daugiau žmonių ir jie skraido „Ryanair“ orlaiviais“, – pareiškė M. O‘Leary.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nutrakti skrydzius i Anglija

nutrakti skrydzius i Anglija portretas
Isvis reikia nutraukti skrydzius i ta sizofreniskai debiliska sala Anglija. Tegul tie paranojikai,jeigu nori savo jegomis plaukia per Lamansa.

...

... portretas
Lietuvaičiai, skubėkit iš tos GB namo KOL dar galit pigiai parskrist; kur paskui dingti reikės?

DJ

DJ portretas
Mesti lauk iš Anglų smegenų smirdinčią ES diktatūros propagandą-dezinformaciją visokių spalvų !
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių