Quantcast

Pavojus dėl degalų nutekėjimo: „Volvo“ atšaukia per 200 tūkst. automobilių

„Volvo“, priklausantis Kinijos „Geely“ grupei, atšaukia per 200 tūkst. automobilių po aptikto gedimo, dėl kurio galimas degalų nutekėjimas į variklio skyrių, informuoja „Reuters“.

„Volvo“ skelbė, kad tyrimas parodė, jog kai kuriose transporto priemonėse galėjo atsirasti kuro žarnelių įtrūkimų, dėl kurių degalai gali nutekėti į variklio skyrių.

Gedimas paveikė apie 219 tūkst. 11 modelių automobilius, pagamintus 2015 ir 2016 m., pranešė Švedijos automobilių gamintojas. Daugiausia automobilių atšaukiama Švedijoje, Jungtinėje Karalystėje (JK) ir Vokietijoje.

„Nėra jokių pranešimų apie sužalojimus ar žalą, susijusius su šiuo gedimu. „Volvo“ ėmėsi prevencinių priemonių ir atšaukė automobilius, norėdamas išvengti galimų problemų ateityje“, – teigiama „Volvo“ pranešime.

Atšaukiami „Volvo“ V40, V40CC, S60, S60CC, V60, V60CC, XC60, V70, XC70, S80 ir XC90 modelių automobiliai. Vairuotojai, vairuojantys šių modelių automobilius, pagamintus 2015 ir 2016 m., turėtų susisiekti su oficialiais „Volvo“ prekybos atstovais dėl gedimo sutaisymo.

Anksčiau vangiai veikusi Švedijos bendrovė buvo atgaivinta, kai Kinijos „Geely“ ją įsigijo 2010 m. Dabar populiarieji nauji „Volvo“ modeliai konkuruoja su „Daimler“, „Volkswagen“ ir BMW gaminamais automobiliais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vo

vo portretas
ir sudarankiai

v

v portretas
balvonai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių