Quantcast

Pasibaigus „Zapad 2017“, Rusijos laivyno pajėgos grįžta į savo dislokacijos vietas

  • Teksto dydis:

Rusijos Baltijos laivyno motošaulių pajėgos ir laivai po bendrų rusų ir baltarusių karinių pratybų „Zapad 2017“ grįžta į savo nuolatinės dislokacijos vietas, trečiadienį pranešė Vakarų karinės apygardos atstovas, I-ojo rango kapitonas Romanas Martovas.

„Karo laivai, kateriai ir Baltijos laivyno aprūpinimo laivai, atlikę užduotis jūrų laivyno poligonuose, grįžta į karinę jūrų bazę Baltijske (Piliavoje)“, – pridūrė pareigūnas.

Pasak jo, per minėtas pratybas Baltijos laivyno motošaulių pajėgos treniravosi atlikti gynybinius ir puolimo veiksmus, naudojo standartinius ginklus ir karinę techniką, mokėsi judėti mūšio lauke ir mokėsi įkurti fortifikacinius įrenginius ir statinius.

R.Martovo teigimu, laivyno laivai šaudė iš artilerijos pabūklų, leido raketas ir zenitines raketas, mėtė bombas ir minas bei treniravosi vykdyti priešlaivines užduotis.

„Atvykę į nuolatinės dislokacijos vietas, kariškiai vykdys užduotis pagal anksčiau patvirtintą karinio rengimo planą“, – teigė Vakarų karinės apygardos atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
tai kas paskaičiavo kiek karių dalyvavo pratybose? Nes, kone 2 mėn. visa šutvė "egzpertų", visokio plauko specų tik lojo

idomu

idomu portretas
> numai - atiduok Wilno ir Memel, tada mekenk.

idomu

idomu portretas
Kur tvarto ožių bliovimas?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių